Nu solliciteren

Media stagiair(e) gezocht bij VIA VAI!

Functie Media stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Waalwijk, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Alles wat met video- en fotografie te maken heeft, geeft jou energie. Jij bent helemaal thuis in de wereld van social media en doet alles voor het (im)perfecte plaatje. Je bent graag creatief bezig, hebt een commerciële mindset en gevoel voor fashion. Om je kennis te verbreden en toe te passen in de praktijk, zoek je een passende stage in de richting van media. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn voor aankomende stageperiode, vanaf januari 2023, op zoek naar een gedreven mediastudent.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging? Stuur dan jouw uitgebreide motivatie met CV naar marketing@viavaishoes.com. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Valentina Blonda via marketing@viavaishoes.com.

Bedrijfspresentatie

VIA VAI Shoes

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt. Onze schoenen zorgen dat je daar komt.

Al ruim 25 jaar brengen we Italiaans design naar jouw schoenenkast. Van stijlvolle VIA VAI sneakers en enkellaarsjes tot stoere biker boots en loafers. Voeg een vleugje temperament toe aan je outfit met unieke items. Op schoenen die net zo heerlijk zitten als sloffen, maakt het nauwelijks nog uit of je kiest voor een hoge hak of sneaker. Dus ga even enthousiast naar een belangrijk werkoverleg als een instagrammable cafe.

Van Amsterdam tot Oslo: je vindt ons in schoenenwinkels overal. Of shop online. Daar heb je alle keus, van boots tot espadrilles, en rock jij de volgende dag al jouw nieuwe VIA VAI's. En WhatsApp ons gerust tijdens jouw shopsessie voor persoonlijk advies. No problem.

Geïnspireerd door wereldwijde trends en invloeden, ontstaat onze collectie nog altijd aan de tekentafel in Waalwijk. Onze luxe materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en ieder stukje stof of leer wordt verzilverd alsof het puur goud is. En terwijl de seizoenen elkaar opvolgen van zon naar sneeuw draag jij een on trend schoen die nog jaren meekan als de eyecatcher van jouw garderobe.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023