Nu solliciteren

Software ontwikkeling stagiaires gezocht

Functie Stagiaires Software Ontwikkeling C#…T
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Bunschoten-Spakenburg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking De vergoeding is op basis van 40 uur per week.
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Atlantis is een volledig webbased content informatiesysteem voor collectiebeheer en online presentatie en wordt hoofdzakelijk toegepast voor de archieven en collecties van organisaties uit de erfgoedsector.

Rond Atlantis wordt via offshore software ontwikkeling een schil ontwikkeld die ervoor moet zorgen dat het collectiebeheer en portaalbouw als een volledige SaaS oplossing aangeboden kan worden. Hiervoor wordt een API ontwikkeld waarmee de SaaS laag kan werken en daarmee afgeschermd wordt van functionele en technisch implementatiedetails.

De opdracht is om deze API’s te specificeren, te ontwerpen en te implementeren. Bij deze opdracht zal intensief contact met de offshore ontwikkelpartner een onderdeel van de opdracht zijn.

Als stagiaire maak je onderdeel uit van ons ontwikkelteam van hoog opgeleide en ervaren software engineers. Je hebt je eigen begeleider die je ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden. Iedere 2 weken vindt een voortgangsoverleg plaats om je voortgang en problemen waar je tegen aan loopt te bespreken.

Werkzaamheden

Back-end ontwikkeling in de vorm van API's. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de onderstaande methoden en technieken:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Peter van Diermen. Je kunt ook een e-mail sturen aan: pdiermen@deventit.nl. Met belangstelling zien we jouw motivatiebrief tegemoet.

Bedrijfspresentatie

DEVENTit BV

Wij zijn een softwarehuis dat opereert in de voorhoede van de ontwikkelingen met onze softwarepakketten Atlantis en CIBIS. Met deze pakketten bieden wij doelgerichte software oplossingen voor de erfgoed- en uitvaartsector in Nederland en België.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023