Nu solliciteren

Inspirerende stage communicatie & marketing Amsterdam Science Park

Functie Stagiair Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 650
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Weet jij welke doelgroepen zich begeven op de verschillende social media kanalen? Word jij enthousiast van het maken van on- en offline communicatiemiddelen? En vind je het uitdagend om samen met anderen bijzondere content te creëren om daarmee nieuwe partijen aan te trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Als stagiair ondersteun je bij alle communicatie- en marketingactiviteiten. Dit loopt uiteen van het begeleiden van de productie van filmpjes over talentvolle ondernemers en wetenschappers tot aan het publiceren van berichten op een van onze social media kanalen. Je maakt onderdeel uit van een klein team en werkt nauw samen met de communicatiemanager en de social media expert. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wie zijn wij?

Op het Amsterdam Science Park wemelt het van het talent. Van jonge AI professionals die in opdracht van grote bedrijven bezig zijn met innovatieve ideeën voor de uitdagingen van de toekomst tot gerenommeerde wetenschappers die werken aan oplossingen voor een duurzamere wereld. Deze bijzondere plek in Amsterdam is de thuisbasis van één van de grootste concentraties van bèta-gerelateerde bedrijven en instellingen in Europa. Naast meer dan 180 bedrijven- van start-up tot multinational- zijn hier de Universiteit van Amsterdam, het Amsterdam University College en negen wetenschappelijke topinstituten gevestigd. Deze unieke combinatie van hoogwaardig onderwijs, vooruitstrevend wetenschappelijk onderzoek en kennisintensieve bedrijven is zorgvuldig samengesteld om innovatie en samenwerking te stimuleren.

Als Science & Business Organisatie zetten wij ons in om het park in binnen- en buitenland nog meer op de kaart te zetten. Zo proberen wij interessante bedrijven te verleiden om kennis te maken met wat hier op het park allemaal gebeurt. Zodat zij gaan samenwerken met partijen die hier zijn gevestigd of zodat zij hier zelf een plek willen huren. Op onze website www.amsterdamsciencepark.nl. kan je goed zien hoe wij dit doen.

Met een klein team zijn wij iedere dag vol enthousiasme aan de slag om nieuwe bedrijven naar het park te trekken en daarnaast de samenwerking te stimuleren tussen de partijen die hier al zijn gevestigd.

Science & Business Organisation

Our Science & Business team
Our knowledgeable team is ready to trigger the business innovations that will keep you ahead of the competition. We’re the team that stimulates collaboration, connecting world-renowned scientists with companies and sparking conversations between the right people. If your company needs a business partner, talent or creative solutions to strengthen your R&D, our free and confidential advice is at your service.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2023