Nu solliciteren

Uitdagende stage Marketing & Sales

Functie Marketing & Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rijswijk (ZH), Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij een enorme passie voor reizen en heb je er altijd al van gedroomd om van deze passie je werk te maken? Kom dan stagelopen bij dit bedrijf Group, een toonaangevende internationale organisatie in de reisbranche. Wij zijn de marktleider in de verhuur van bijna 35.000 exclusieve vakantiehuizen en appartementen in 27 landen.

Zo ziet jouw stage er bij ons uit …

Als je er voor kiest om bij ons stage te lopen kom je terecht in een klein en hecht lokaal team waardoor je van alle eventuele ontwikkelingen op de werkvloer op de hoogte wordt gehouden. Naast deze lokale collega's zal je ook veelvoudig in contact staan met de internationale collega's die we uitkiezen gebaseerd op het takenpakket wat we met jou samen opstellen. Er zijn binnen deze vacature verschillende richtingen die je op kunt gaan en we ontdekken graag samen met jou welke richting het meeste aansluit op jouw wensen zodat je na je stage een goed beeld hebt gekregen van hetgeen wat je wel/niet wilt gaan doen.

Werkzaamheden

Zoals je al hebt kunnen lezen willen we, naast dat er uiteraard een aantal dingen zijn die we je sowieso graag willen leren, verschillende richtingen die we op kunnen gaan. Ga jij er bijvoorbeeld voor zorgen dat onze Social Media kanalen een boost krijgen óf wil je juist alles leren over hoe je kunt groeien in Google, zowel betaald als niet betaald? Het kan allemaal! Om je wat inzicht te geven over eventuele taken die je op kan pakken zijn hieronder een aantal taken toegevoegd:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Waar je ook naar op zoek bent, bij Interhome ben je altijd aan het juiste adres. Met bijna 35.000 online boekbare vakantiewoningen en appartementen in 27 landen is er voor ieder wat wils. Of je nu kiest voor een chalet in de bergen, een villa met zwembad, een stadsappartement of een kasteel, Interhome heeft de juiste accommodatie voor jouw volgende vakantie. De service van Interhome gaat net een stapje verder. We verzorgen de gehele boeking, de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak. Daarnaast profiteer je van de kwaliteitstandaarden van Interhome, gebaseerd op onze Zwitserse en wereldwijd erkende waarderingen.

Bedrijfspresentatie

Interhome

Interhome is opgericht in 1965 in Zwitserland en kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Momenteel is Interhome Europa's grootste aanbieder van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd. De moedermaatschappij Interhome AG, gevestigd in Glattbrugg, Zürich, is 100% eigendom van Hotelplan Holding AG. Dit bedrijf is 100% eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland met het hoofdkantoor in Zürich.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2023