Nu solliciteren

Uitdagende HBO/WO E-commerce stage in Delft

Functie E-commerce stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Delft, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart 2023
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Je ontvangt een passende stagevergoeding.
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jij bent een enthousiaste HBO/WO-student en op zoek naar een commerciële werkstage op het gebied van online marketing en CRM van minimaal 4 maanden. Wil je altijd al weten wat er achter de schermen van een webshop gebeurt? Lees snel verder over deze stage in Delft!

Van Uffelen is al meer dan 70 jaar een begrip in dames- en herenmode. Bij ons staan kernwaarden als saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Daarnaast streven wij naar ultieme klantenservice en een prettige werksfeer. Naast dames- en herenmode beschikken een aantal van onze filialen ook over een modieus assortiment aan kinderkleding. Uiteraard is onze webshop ook niet meer weg te denken uit de organisatie.

Tijdens je stage ben je onderdeel van het E-commerce team bestaande uit 5 marketeers en contentspecialisten. Je ondersteunt de marketeers onder andere bij het opzetten, evalueren en optimaliseren van Google ads, Facebook, Instagram en emailmarketing. Daarnaast zul je de copywriters helpen met het schrijven en optimaliseren van de teksten op de website.

Werkzaamheden

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

Gewenste profiel

Wat breng je mee?

Wat bieden wij

Een interessante en veelzijdige stageplaats voor 32-40 uur per week voor een periode van +/- 20 weken binnen een dynamisch bedrijf met een passende stagevergoeding. Je komt terecht in een enthousiast, gemotiveerd en jong team van collega’s met als werkplek een kantoor in het bruisende hartje van Delft (makkelijk met de trein te bereiken).

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als e-commerce/marketing stagiair(e)? Stuur dan jouw motivatie en C.V. naar sophie@vanuffelenmode.nl

Van Uffelen Mode

Van Uffelen is al meer dan 70 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Wat begon met één winkel in het centrum van Delft, is uitgegroeid tot een modeketen met meer dan 40 vestigingen verspreid door heel Nederland.

Wij bieden een ruim assortiment dames- en herenmode, waaronder merken zoals PME Legend, State of Art, Gardeur, Expresso, Tommy Hilfiger en Opus. Daarnaast verkopen enkele Van Uffelen winkels ook kinderkleding en uiteraard is de webshop niet meer weg te denken uit ons bedrijf.

Bij ons staan de kernwaarden saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Daarnaast streven wij naar ultieme klantenservice en een prettige werksfeer.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-3-2023