Nu solliciteren

Marketing, Sales & Communicatie stageplek voor een leergierige student in Driebergen-Rijsenburg

Functie Marketing, Sales & Communicatie stagiaire
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Driebergen-Rijsenburg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zoeken een Marketing en Sales stagiair die wil meehelpen met het opzetten en uitdenken van onze aangescherpte propositie in NL.

Werkzaamheden

Wat ga je doen? Als stagiair Marketing & Sales werk je actief om dit bedrijf in Nederland nog beter op de kaart te zetten.  Dat doe je door mee te denken en mee te werken aan concrete marketing campagnes. Denk aan gerichte marketing en sales acties die gericht zijn op een specifieke doelgroep. De taken variëren van marktonderzoek tot het meedenken en uitvoeren van een ludieke campagnes. Naast actiematige campagnes help je mee om de diverse kanalen structureel te verbeteren. Denk aan social media kanalen, website en e-marketing. Aangezien we een aantal nieuwe proposities hebben ontwikkeld, kun je ook strategisch meedenken. Hoe zetten we deze het best in de markt?

Gewenste profiel

Als stagiair ben je van nature nieuwsgierig. Je krijgt veel ruimte, dus je staat stevig in jouw schoenen en werkt goed zelfstandig. Onze wensen:

Wat bieden wij

Wil je bijdragen aan een beter NL? Kennis maken met een strategisch onderzoek en adviesbureau gespecialiseerd in de publieke sector? Is het antwoord ja? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Meer informatie over Birch kun je vinden op www.birch.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marc Bloemendaal per telefoon (06 288 78703) of per e-mail (marc.bloemendaal@birch.nl)

Birch

Wij geloven dat mensen en organisaties krachtiger worden door kennis en ondernemerschap te verbinden.
Birch zet zich in voor betere samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen en bedrijfsleven, waardoor zij samen bijdragen aan het oplossen van economische en maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we door onderzoek, adviestrajecten en kwartiermakerschap. Bijvoorbeeld door universiteiten en hogescholen te helpen een kenniscentrum vorm te geven samen met bedrijven, of door advies uit te brengen aan overheden in een regio over hun strategische agenda.
Het werkterrein van Birch is breed: van regionale clusters tot internationale R&D netwerken, van Regio Deals tot quantum of AI. Onze werkwijze is uniek in de verbinding die wij zoeken met wetenschappelijke kennis en daarnaast ons scherpe oog voor de werking van een samenwerking en belangen die daarin een rol kunnen spelen. Op meerdere terreinen behoren we tot de top drie in de adviesmarkt zoals rond arbeidsmarkt, vernieuwing in het beroepsonderwijs en regionale innovatie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023