Nu solliciteren

ICT stagiair gezocht bij dit bedrijf!

Functie ICT stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als stagiair op de afdeling ICT ben je onderdeel van het team.  Dit team is verantwoordelijk voor verschillende diensten die wij leveren aan meer dan 80 dochterondernemingen en externe-klanten. ICT bestaat uit 18 medewerkers. Je krijgt een uitdagende stage waarin je jouw vakkennis kunt vergroten. Wij werken met de technologie van Microsoft & Citrix maar ook onze specifieke applicaties zoals Recreatex. \ \ Het is een stage vol afwisseling. Je gaat je bezighouden met het oplossen van tickets in Topdesk. We werken met een breed scala aan Microsoft-applicaties en een gevisualiseerde serveromgeving die zowel on premises (lokaal) als in de cloud staat. Je leert werken met de technieken van Azure  & WMware naast het desktop platform van  Microsoft zoals windows 10/11. Er zijn veel leermogelijkheden voor je zoals ons ticketsysteem(topdesk), Office 365, Intune en Sharepoint naast de benodigde netwerkomgevingen (Cisco /Meraki als de benodigde firewalls.

\ Je volgt een MBO-opleiding, bijvoorbeeld Expert IT Systems & Devices of Medewerker beheer ICT. \ \ Je bent verder communicatief, collegiaal en servicegericht. Je denkt in processen, gaat voor de beste oplossingen en je kunt goed samenwerken. Je hebt affiniteit met sport en/of recreatie en je bent geïnteresseerd is in maatschappelijke ontwikkelingen.

Dit geeft jou plezier

Jij helpt graag mensen. Vooral degenen met wie je samen weer iedere dag Nederland vitaal houdt: je collega’s. Problemen oplossen waar zij geen, maar jij wel verstand van hebt; daar krijg jij energie van. Daarnaast vind jij het leuk om te werken met computers en software.

Wat wij jou bieden

Wil jij in de praktijk ervaren hoe het is om te opereren in een team en een omgeving  dat toegevoegde waarde nastreeft en wil jij daar jouw bijdrage aan leveren? Dan biedt Sportfondsen deze prachtige stageplek!\ \ Een afwisselende stage met goede voorwaarden voor een minimale periode van 4 tot 6 maanden. Startdatum is in overleg, in de periode januari/februari. Inbegrepen is een marktconforme stagevergoeding van € 300,- bruto op fulltime basis, een dagelijkse gratis lunch en flexibele werktijden. Sportfondsen is een gedreven organisatie die draait om mensen en energie geven. Wij geven je ruimte om te leren, ervaring op te doen maar ook voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Je komt terecht in een positieve en stimulerende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, waarbij jij mag rekenen op je collega’s en andersom.\ \ Stuur ons je CV, samen met een motivatiebrief die ons laat zien dat jij de gedroomde tijdelijke collega bent. Jouw eerste stap: een klik op de solliciteer-button.\ \ Zien wij ook een match. Dan willen wij je graag leren kennen. Dat doen we in een telefonisch kennismakingsgesprek met de juiste follow-up. Tijdens de procedure vragen we om referenties en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).\ \ Is dit toch niet jouw stage? Maar denk je dat iemand anders in jouw netwerk wel goed bij deze stagevacature past? Tip hem of haar gerust. Je doet er ons en die persoon enorm veel plezier mee!

Sportfondsen Nederland BV

Wat wij geloven

Iedereen heeft recht op beweging en plezier. Beide spelen een doorslaggevende rol in het welzijn van mensen. Daar zetten wij ons graag voor in! Een fysiek, mentaal en sociaal vitaal Nederland; hier dragen onze accommodaties aan bij. Zwembaden, sporthallen, ijsbanen en culturele centra waar iedereen zich welkom voelt. Samen met alle collega’s maken we ze elke dag een beetje beter, bereikbaar voor nóg meer Nederlanders. Zodat ook zij een mooie plek hebben om samen te komen. Waar ze kunnen lachen, spelen en sporten. Dat is ons streven. Sportfondsen. Voor een vitaal Nederland.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023