Nu solliciteren

Kom bij dit bedrijf je HR stage doen en weet zeker dat je veel zelfstandigheid krijgt en daardoor veel leert!

Functie HR/recruitment stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hilversum, Nederland
Uren per week 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Obv 36 uur € 300
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een gedreven en leergierige HRM (HBO) student die er klaar voor is om opgedane kennis in de praktijk te brengen? Kom dan bij de HR- afdeling van dit bedrijf in Hilversum jouw stage lopen!

Werkzaamheden

Als stagiair van de HR-afdeling met het accent op recruitment ga jij:

Naast al deze recruitmenttaken mag je ook:

Gewenste profiel

Je bent op zoek naar een MBO of HBO HR stage met het accent op recruitment.

Wat bieden wij

Een onwijs leuke werkplek op het Mediapark in Hilversum waarbij je gemiddeld 1dag per week daar werkt, binnen een gezellig team van 14 professionals, deelname aan leuke activiteiten en uitjes en een meewerkende rol waarin je veel kunt leren omdat je alle ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. En natuurlijk verzorgen wij de benodigde devices tijdens jouw stage zoals een laptop en telefoon.

De dit bedrijf heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. En dat is precies waar wij als dit bedrijf naar op zoek zijn.

We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Altijd al een HR stage willen doen in de media? Dan is dit je kans! Twijfel niet langer en solliciteer nu.

NPO

Bij NPO heb jij de regie!

Werken bij NPO betekent samen bouwen aan een sterke publieke omroep in Nederland. Een publieke omroep die voortdurend in ontwikkeling is en meebeweegt met de behoeften van ons publiek. Met ruim 600 medewerkers zetten we ons daar dagelijks voor in. In welke functie je ook actief bent, jouw werk heeft altijd betekenis voor de maatschappij. Wij zijn er voor álle Nederlanders. En dat geldt ook voor nieuwe collega’s. Iedereen is welkom om bij NPO te komen werken. Benieuwd naar wat NPO jou te bieden heeft? Bekijk het in onderstaande interactieve video. Je kiest zelf over welk thema je meer wilt weten. Kortom, jij hebt de regie!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-9-2023