Nu solliciteren

Afstudeerstageplek met kans op baan bij leukste onderzoeksbureau van Rotterdam

Functie Projectcoördinator Klant en Medewerkeronderzoek
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hi (toekomstige) onderzoeker!

Onze opdrachtgevers (B2B) willen écht werken aan de klant- en/of medewerkerbeleving van hun organisatie. Zij zijn bij dit bedrijf gekomen omdat ze overtuigd zijn dat actueel inzicht door feedback te verzamelen fundamenteel is om te verbeteren wat echt belangrijk is voor hun klanten en medewerkers. Wij geloven immers dat je met een enthousiaste club medewerkers, de klant optimaal kan bedienen, wat weer resulteert in een loyale klant en groei in het bedrijfsresultaat.

Wanneer de accountmanager en research consultant de planning hebben afgestemd met de klant, ben jij aan zet! Als projectcoördinator ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de uitvoer van het klant- of medewerkersonderzoek voor onze opdrachtgevers.

Dus ben jij goed met data, zit je graag achter de knoppen, krijg je energie van klantcontact en kan je goed planmatig werken? Dan zien we jou graag als onze nieuwe collega!

Werkzaamheden

Als projectcoördinator neem je de klant mee tijdens het hele onderzoek. Je hebt regelmatig contact in de voorbereiding, uitvoering en oplevering van de inzichten na afloop. Dit houdt onder meer in:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een organisatie waar je jouw onderzoek skills kunt ontwikkelen samen met een hele enthousiaste club dit bedrijfners: gemiddelde eNPS (mate van enthousiasme) is +79 en de tevredenheid ligt op een 8,5! Om het praktisch te maken, dit bedrijf biedt je in deze functie:

Over Integron

Integron is autoriteit op het gebied van strategische klant- en medewerker feedbackprogramma’s en helpt B2B organisaties met het verbeteren van de klant- en medewerkerbeleving. Dit doen we al bijna 30 jaar met 30 enthousiaste Integronners. Aandacht, plezier, enthousiasme en samenwerking met elkaar en de klant staan hier centraal. Klanten erkennen ons enthousiasme ook en zijn bovengemiddeld tevreden over onze dienstverlening: ze beoordelen ons met een NPS van +66 en een gemiddelde tevredenheid van een 8,8!

Bedrijfspresentatie

Integron

Integron is autoriteit op het gebied van strategische klant- en medewerker feedbackprogramma’s en helpt B2B organisaties met het verbeteren van de klant- en medewerkerbeleving.

Dit doen we al bijna 30 jaar met 36 enthousiaste Integronners. Aandacht, plezier, enthousiasme en samenwerking met elkaar en de klant staan hier centraal.

Klanten erkennen ons enthousiasme ook en zijn bovengemiddeld tevreden over onze dienstverlening: ze beoordelen ons met een NPS van +66 en een gemiddelde tevredenheid van een 8,8!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023