Nu solliciteren

Uitdagende HBO web en software development stage in Oldenzaal

Functie (Afstudeer)stage web- en softwaredevelopment
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Oldenzaal, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Een passende stagevergoeding
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf streven wij naar de mogelijkheden om je werk zo leuk mogelijk te maken, het beste uit jezelf te halen en te doen waar je goed in bent. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen en je toekomst in eigen hand houden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

dit bedrijf bestaat uit een team van data-, design- en software-experts die hun kennis samenbrengen om hetzelfde einddoel te realiseren, organisaties naar een nog hoger niveau tillen op basis van accurate data en de toepassing van de laatste technieken. Wij richten ons op het verbeteren van algehele uitstralingen, bedrijfs- en klantprocessen.

De samenwerking binnen het inmiddels doorgegroeide team zien we als een dans waarin iedereen de ruimte krijgt om het podium te pakken en zichzelf door te ontwikkelen en zichzelf te blijven uitdagen. Iedereen heeft met een eigen specialisme een meerwaarde als inbreng binnen het team. Wanneer je op een afstand dit bedrijf ziet werken zal één ding opvallen; iedereen is op elkaar ingespeeld. Elke discipline die nodig is om het ultieme doel van onze klanten te behalen bevindt zich binnen het team.

Werkzaamheden

Als junior web en software developer ga jij aan de slag met verschillende maatwerk websites en websystemen voor klanten uit een breed scala aan branches. Jij zal aan de slag gaan met het uitwerken van pre-designed Adobe XD ontwerpen en bent vrij om een eigen draai aan het ontwerp te geven.\ Je zult kennis en ervaring opdoen op het gebied van Front- en back-end development. Naast het leren zelfstandig te ontwikkelen in Python (Django), HTML, CSS en Javascript (Vue) ben je tevens vrij om eigen technieken te gebruiken of leerdoelen te stellen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bij interesse of meer informatie kun je contact opnemen via de mail (s.bake@blinkdigital.nl). Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Blink Digital B.V.

Het team achter Blink Digital? Dat is een team van software-, design-, data-, en marketingexperts die hun kennis samenbrengen en hetzelfde einddoel voor ogen hebben; organisaties naar een nog hoger niveau tillen op basis van accurate data en de toepassing van de laatste technieken.

Het kernteam werd gevormd tijdens een gezamenlijk project; ConnectHouses. Na de lancering van dit intelligente platform werd al snel duidelijk dat de kennis en ervaring binnen het team grote verschillen kan maken. De samenwerking binnen het inmiddels doorgegroeide team zien we als een dans waarin iedereen de ruimte krijgt om het podium te pakken en zichzelf door te ontwikkelen en zichzelf te blijven uitdagen. Iedereen heeft met een eigen specialisme een meerwaarde als inbreng binnen het team. Wanneer je op een afstand Blink Digital ziet werken zal één ding opvallen; iedereen is op elkaar ingespeeld. Elke discipline die nodig is om het ultieme doel van onze klanten te behalen bevindt zich binnen het team.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023