Nu solliciteren

Veelzijdige Online Marketing stage in Amsterdam!

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking 350 EUR o.b.v. 40-urige werkweek. 280 EUR o.b.v. 32-urige werkweek
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat ga je doen?
Wil jij jezelf ontwikkelen tot een geweldige online marketeer? Kom dan je stage doen bij ROXTAR! Als jong bedrijf met grote ambities, biedt ROXTAR jou niet alleen een uitdagende werkomgeving van een snelgroeiend online marketing bedrijf, maar ook doorgroeimogelijkheden en kans op een vaste baan!

Werkzaamheden

ROXTARs ‘core business’ is het optimaliseren van websites en zoveel mogelijk halen uit een online marketing budget. Maar met een stage bij ROXTAR ga je te maken krijgen met nog veel meer onderdelen van online marketing:

Gewenste profiel

Wat zoeken we in jou? Als online marketeer bij ROXTAR krijg je te maken met vrijwel alle aspecten van online marketing. Resultaatgericht, ambitieus, communicatief sterk met een flexibele houding, je bent bij ons altijd op zoek naar maximale klantimpact met oog voor detail, maar je kunt ook uitzoomen en kijken naar de ‘bigger picture’. Met jouw creatieve blik en ‘out-of-the-box’ denken kun jij een belangrijk verschil maken in het bedrijf en haar omgeving. Verder ga je veel werken met teksten en communicatie, dus is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Wat wij verder in jou zoeken:

Wat bieden wij

Wat wij bieden Bij ons staat het optimaliseren van websites en zoveel mogelijk rendement halen uit een online marketing budget centraal. Dit loopt als een rode draad door onze organisatie. Maar daarnaast is het onze missie om dat ook zo leuk en begrijpelijk mogelijk te maken. Het moet weer een leuk onderdeel zijn van een organisatie. Wij nemen die taak graag op ons en proberen dat met zoveel mogelijk positiviteit over te brengen. Wij hebben daarom een gezellige, informele werksfeer. De band die we hiermee opbouwen en de energie die daarmee vrijkomt geeft ons de dagelijkse dosis om vol gemotiveerd aan de slag te gaan! Wat wij bieden op een rijtje:

Heb jij zin om bij ons aan de bak te gaan? Solliciteer dan snel op deze vacature of stuur je C.V. met korte motivatie direct naar

dit bedrijf Bij ons staat het optimaliseren van websites en zoveel mogelijk rendement halen uit een online marketing budget centraal. Dit loopt als een rode draad door onze organisatie. Maar daarnaast is het onze missie om dat ook zo leuk en begrijpelijk mogelijk te maken. Het moet weer een leuk onderdeel zijn van je organisatie. Wij nemen die taak graag op ons en proberen dat met zoveel mogelijk positiviteit over te brengen. De band die we daarmee met elkaar opbouwen en de energie die daarmee vrijkomt geeft ons de dagelijkse dosis om vol gemotiveerd aan de slag te gaan. 

ROXTAR is een relatief jong bedrijf, maar met een heel hoog plafond. Onze werknemers hebben jaren aan ervaring in verschillende velden van online marketing, wat ons een grote voorsprong geeft op de concurrentie. Dit heeft ervoor gezorgd dat ROXTAR in haar korte levensduur al enorme stappen heeft gemaakt in de online marketingwereld. In Amsterdam staan we dan ook al in de top als je ‘Online marketing bureau’ opzoekt op Google. Ons bedrijf is dus een ideale omgeving voor jonge, hongerige online marketeers die met ons kunnen meegroeien en die bereid zijn om ons EN onze klanten naar de top te brengen!

Bedrijfspresentatie

ROXTAR Online Marketing B.V.

Bij ons staat het optimaliseren van websites en zoveel mogelijk rendement halen uit een online marketing budget centraal. Dit loopt als een rode draad door onze organisatie. Maar daarnaast is het onze missie om dat ook zo leuk en begrijpelijk mogelijk te maken. Het moet weer een leuk onderdeel zijn van je organisatie. Wij nemen die taak graag op ons en proberen dat met zoveel mogelijk positiviteit over te brengen. De band die we daarmee met elkaar opbouwen en de energie die daar mee vrijkomt geeft ons de dagelijkse dosis om vol gemotiveerd aan de slag te gaan.

Daarnaast loopt er ook nog een groene draad door ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij onze planeet en doen dan ook graag wat terug. Wij werken wanneer mogelijk vanuit huis, minimaliseren daardoor onze uitstoot, reduceren het gebruik van papier tot bijna nul en sponsoren verschillende goede doelen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-9-2023