Nu solliciteren

Stagiair(e) Marketing & Communicatie gezocht bij dit bedrijf!

Functie Stagiair(e) Allround Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hoorn, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking o.b.v. fulltime
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Welkom bij deze geweldige vacature van Voorkappers en dit bedrijf. Als je bij ons komt werken zal je breed alles leren over marketing.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, creatieve HBO- of WO student en op zoek naar een leuke, uitdagende, leerzame (meewerk)stage op het gebied van online marketing. Wij bieden jou een gave stage bij een van de snelst groeiende online bedrijven in haar branche. Je bent minimaal 5 dagen (37,5 uur) per week beschikbaar voor deze stage.

Werkzaamheden

Je wordt onderdeel van het E-Commerceteam, waarin je aan de slag gaat met allround marketing, onder andere content schrijven, social media posts maken, e-mailcampagnes, Google Analytics en fotografie. Samen met een team van 4 online marketingspecialisten ga je op zoek naar de beste promotie van producten en maak je keuzes op basis van de vele data die voorhanden is. Waar je normaliter alle social kanalen aan het eind van de dag hebt uitgespeeld, ga je nu aan de slag met zelf content creëren, plaatsen en evalueren. Je gaat content schrijven voor SEO gerichte landingspagina’s en zal alles te weten komen over ruim 15.000 van onze producten. Je werkt hierbij nauw samen met collega’s van externe partners.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Zin in deze unieke uitdaging? Reageer dan direct! Ons team is er klaar voor.

Jan van der Leek B.V.

Jan van der Leek bv is een drogisterij- en kappersgroothandel die al sinds 1928 bestaat. Wij zijn een van de snelst groeiende internetbedrijven in de branche. Wij bieden op de marketing afdeling een zeer uitgebreid takenpakket.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023