Nu solliciteren

Ben jij die avontuurlijke student die dit bedrijf betekenisvoller maakt?

Functie Afstudeer stagiair/ meewerk stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Heeg, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni 2023
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking op basis van 40 uur p/w
Stagevergoeding € 225
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons

Watersportcamping Heeg richt zich op de avontuurlijke vakantieganger die steeds opzoek is naar nieuwe ervaringen. Logisch dat we dan ook permanent opzoek zijn naar nieuwe producten, diensten, service en belevingen.

Wil jij Watersportcamping Heeg helpen naar het volgende niveau? Wil jij jezelf verrijken met de nieuwste onderzoeksmethodes, kennis & ervaringen? Schroom niet en bel ons snel. Dan kunnen we een persoonlijk gesprek plannen en gezamenlijk zoeken naar de passende onderzoeksvraag.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In principe kan iedereen bij ons komen stage komen lopen. We horen graag waarin jij je wilt gaan specialiseren, verbeteren en waar je naartoe wilt ontwikkelen. Als dat helder is dan kijken we samen wat een mooie onderzoeksvraag voor je is en welke werkzaamheden als beste bij je passen.

In de afgelopen 35 jaar hebben we ervaren dat deze omgekeerde methode voor de stagiaires en ons zelf als beste werkt. We hebben als innovatieve en duurzame koploper zoveel vragen voor je klaar liggen, dat er dan altijd wel weer een bij je doelen past!

Graag plannen we een persoonlijk gesprek met je, bel of mail je ons snel?

We kijken uit naar je reactie, Karin/ Camping Vrijhaven, hello@campingvrijhaven.nl

Bedrijfspresentatie

Camping Vrijhaven

In een wereld vol kansen en mogelijkheden gaat Watersportcamping Heeg op vernieuwende wijze terug naar de essentie! Dit is de groene camping aan open vaarwater met kampeerplaatsen & meer! Ze willen graag verrassen, op een eigentijdse en onbevangen manier, als First movers een andere camping ontwikkelen.

Deze originele, Friese camping durft risico’s te nemen en gaat zijn eigen gang! Ze hechten ook veel waarde aan het persoonlijke contact en kijken graag met de gast samen hoe ze de ultieme vakantie kunnen ontwikkelen.
Wees welkom! En ontdek Friesland op een echte manier.

Wolkom en Oantsjen!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-6-2023