Nu solliciteren

Slag je slag als Stagiair(e) bij Peakz Padel!

Functie Marketing communicatie !
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Stagiair(e) bij Peakz Padel ga je aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf die Padel op de kaart zet. Je werkt voor de organisatie binnen een klein team en hebt veel inbreng.

Peakz Padel is de marktleider van de padel sport in Amsterdam en in Nederland. Momenteel hebben wij 66 banen en 11 locaties (Zuidas, Sloterdijk, Olympiaplein, Kauwgomballenkwartier, Utrecht, Zwolle, Groningen, Haarlem en Sittard) en de grootste database van spelers in Nederland, maar is er een grote wens om door te groeien.

De beste locaties, de beste banen, de beste service, overall de grootste, de beste alround-experience. De leukste spel benadering en ervaring op ieder moment van de dag! We organiseren wekelijkse bedrijfsevenementen, toernooien, landelijke kampioensschappen, bedrijfscompetitie en ongebonden sporten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Zin om mee te werken aan de tofste sport van Nederland? Kom bij ons stage lopen!

Bedrijfspresentatie

Peakz Padel B.V.?

Peakz Padel is de eerste Pay-And-Play padel locatie in Amsterdam en sinds 2015 hard aan de weg aan het timmeren (toen niemand in Nederland nog van de sport had gehoord).

Pay-and-Play betekend dat je kunt komen spelen wanneer je wilt zonder de verplichtingen van een lidmaatschap. Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en de onderneming is razendsnel mee aan het groeien. Als Tennis & Squash een kindje zouden maken dan wordt met Padel 'The Fans Favourite' geboren. Ooit beschreven als 'The Fastest Growing Sport You've Never Heard Off' - inmiddels is Play Padel een begrip in Amsterdam (en ver daar buiten).

Elke week zijn er leuke ladder competitie wedstrijden, tossavonden, BBQ's op zondag, lessen voor de jonge jeugd, beginners en gevorderden en natuurlijk ruim aanbod om gewoon lekker met vrienden en vriendinnen de sport te beoefenen - midden in de stad.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023