Nu solliciteren

Uitdagende online marketing stage bij Create & Convert in Deventer

Functie Online marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Deventer, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stageplaats in een creatieve en inspirerende omgeving, waarbij je in alle vrijheid ervaring op kunt doen op het gebied van online marketing of je afstudeeronderzoek kunt uitvoeren?

We leren je alles wat je maar wilt! Een kijkje achter de schermen bij een full-service online marketingbureau. Je krijgt onder begeleiding de mogelijkheid om je eigen competenties te verbeteren en door te ontwikkelen.

Je werkt samen met gedreven en ervaren online marketeers, en krijgt de kans om zelfstandig projecten met klanten op te pakken. Je krijgt inzicht in de verschillende processen en werkwijzen die bij ons gehanteerd worden. Naast werkzaamheden voor onze klanten ga je je ook bezighouden met de marketing van Create & Convert. Dit alles gaat gepaard met flexibele werktijden, elke dag samen lunchen, een vrijdagmiddag borrel en gezelligheid. In ruil voor jouw inzet leren wij je alle kneepjes van het online marketing vak!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Create & Convert

Conversie Marketeers is een full-service online marketingbureau gevestigd in Deventer met een sterke focus op het creëren van online autoriteit en het genereren van meer leads via het internet.

Conversie optimalisatie, online adverteren, zoekmachine optimalisatie en content marketing zijn slechts een aantal tactieken die wij hierbij inzetten.

Samen met onze opdrachtgevers dringen wij door tot de kern van hun business om op basis daarvan de juiste online marketingstrategie te bepalen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023