Nu solliciteren

Recruitment stage in Amsterdam

Functie Recruiter & employer branding specialist
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per November 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Je ontvangt 450 euro stagevergoeding per maand (op basis van 40 uur per week). Daarnaast ontvang je nog 30 euro vergoeding per maand voor het gebruik van eigen telefoon en laptop.
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

*Als jonge en snelgroeiende HR tech start-up zijn we bezig om de werving- en selectie industrie op z'n kop te zetten. We groeien erg hard en kunnen daarom jouw hulp als enthousiaste HR & recruitment stagiair goed gebruiken! *

Werkzaamheden

Het uitbreiden van ons team en het plaatsen van de juiste talenten op de juiste posities is van groot belang voor de verdere groei van ons bedrijf. Binnen deze stage zal jij de dan ook richten op het aantrekken van nieuw talent voor ons bedrijf. Dit betekent onder andere:

Daarnaast zal ook meedenken over onze Employer Branding een belangrijk onderdeel vormen van je stage en ondersteun je in het optimaliseren van onze candidate journey. Denk bijvoorbeeld aan:

Om onze ambitieuze doelen te behalen zijn wij ook benieuwd naar jouw input. Heb jij nog toffe of creatieve ideeën om onze recruitmentstrategie en candidate journey naar een nog hoger niveau te tillen? We horen ze graag!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

What's next?

  1. Heb je interesse om ons team te komen versterken? Of zou je graag meer informatie willen? Stuur dan een korte motivatie en CV op naar werkenbij@theselectionlab.com
  2. Als je motivatie en CV voldoende aansluiten plannen we een kort telefoontje in om nader kennis te maken.
  3. Mochten we beide positief zijn na het telefoongesprek ontvang je ons assessment. Zo kun je zien waar wij mee bezig zijn én leren we jou weer een beetje beter kennen.
  4. Als de uitkomsten van het assessment goed aansluiten nodigen we je uit voor een face-to-face gesprek hier op kantoor. Aan de hand van dit gesprek kunnen we dan samen besluiten of je hier aan boord komt.
  5. Wanneer dit zo is, proosten we daarna gezamenlijk op onze nieuwe samenwerking!

Lijkt dit jou wel wat? Of ben je in ieder geval geïnteresseerd om eens kennis te maken? Dan horen we graag van je!

The Selection Lab B.V.

The Selection Lab, gevestigd in Amsterdam, is als goed gefunde HR tech start-up hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zetten. Dit doen wij door digitale selectie-instrumenten en AI te combineren in ons eigen SaaS product. We groeien hard, zo zijn wij in de afgelopen 6 maanden vertienvoudigd in het aantal klanten. Ook onze werknemers groeien ook hard, zowel persoonlijk als professioneel.

Middels technologie (objectieve data) ervoor zorgen dat meer mensen hun droombaan vinden, dat is onze missie! Een van onze belangrijkste waarden is “To Look Beyond”: verder kijken dan alleen het CV, uiterlijkheden en 'een klik'. Wij staan dan ook voor inclusiviteit op de werkvloer en daarbuiten.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door de drie kernwaarden committed, inclusive en performance driven. Ons kantoor is gevestigd in een gaaf anti-kraakpand in Amsterdam, waar we een werkplek bieden inclusief pingpong- en tafelvoetbaltafel. Ook wordt het team iedere dag vergezeld door onze office dog Mika. Meer weten over werken bij The Selection Lab en onze openstaande vacatures? Neem een kijkje op onze carrière pagina: theselectionlab.com/careers.

The Selection Lab staat volledig achter het Equality Employment Opportunities (EEO) principe. Dit houdt in dat wij alle kandidaten een gelijke kans geven zonder te beoordelen op ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, afkomst, fysieke of mentale handicap, of seksuele geaardheid.

Lijkt het je wat om stage bij ons te lopen? Solliciteer direct via een van onze vacatures of neem contact met ons op via 020 2443212!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2023