Nu solliciteren

Uitdagende en gevarieerde commerciele stage in Amsterdam

Functie Commercieel medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam-Diemen, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per November 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Je ontvangt een stagevergoeding van €450 per maand (o.b.v. 40 uur per week). Daarbovenop ontvang je nog €30 onkostenvergoeding voor het gebruik van je eigen laptop en telefoon.
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een gevarieerde stage met een commercieel tintje? Wil je deel uitmaken van een jong en enthousiast team? Lijkt het je wat om stage te lopen in een snelgroeiende start-up in Amsterdam? Lees dan snel verder 👇

Voor deze stage zijn we op zoek naar een manusje-van-alles. Ideaal voor als je jezelf op meerdere vlakken wilt ontwikkelen of er simpelweg nog niet uit bent binnen welke afdeling je later aan de slag wilt gaan.

Samenvattend zal het gaan over verantwoordelijkheden verspreid over sales, online marketing en recruitment. 

Overigens zijn we flexibel en gaan we graag het gesprek met je aan om te kijken wat het beste aansluit bij je interesses. :)

Werkzaamheden

Om je een beter idee te geven van de mogelijkheden hieronder een rijtje voorbeelden van werkzaamheden:

📞 Sales

💻 Online marketing

🔍 Recruitment

Gewenste profiel

PS. Bezig zijn met een bepaalde opleiding is voor ons geen vereiste, maar gerelateerde opleidingen zouden bijvoorbeeld kunnen zijn: commerciële economie, business studies, international business, business administration, psychologie, toegepaste psychologie, sales and accountmanagement, en nog veel meer.

Wat bieden wij

The Selection Lab staat volledig achter het Equality Employment Opportunities (EEO) principe. Dit houdt in dat wij alle kandidaten een gelijke kans geven zonder te beoordelen op ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, afkomst, fysieke of mentale handicap, of seksuele geaardheid.

The Selection Lab B.V.

The Selection Lab, gevestigd in Amsterdam, is als goed gefunde HR tech start-up hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zetten. Dit doen wij door digitale selectie-instrumenten en AI te combineren in ons eigen SaaS product. We groeien hard, zo zijn wij in de afgelopen 6 maanden vertienvoudigd in het aantal klanten. Ook onze werknemers groeien ook hard, zowel persoonlijk als professioneel.

Middels technologie (objectieve data) ervoor zorgen dat meer mensen hun droombaan vinden, dat is onze missie! Een van onze belangrijkste waarden is “To Look Beyond”: verder kijken dan alleen het CV, uiterlijkheden en 'een klik'. Wij staan dan ook voor inclusiviteit op de werkvloer en daarbuiten.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door de drie kernwaarden committed, inclusive en performance driven. Ons kantoor is gevestigd in een gaaf anti-kraakpand in Amsterdam, waar we een werkplek bieden inclusief pingpong- en tafelvoetbaltafel. Ook wordt het team iedere dag vergezeld door onze office dog Mika. Meer weten over werken bij The Selection Lab en onze openstaande vacatures? Neem een kijkje op onze carrière pagina: theselectionlab.com/careers.

The Selection Lab staat volledig achter het Equality Employment Opportunities (EEO) principe. Dit houdt in dat wij alle kandidaten een gelijke kans geven zonder te beoordelen op ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, afkomst, fysieke of mentale handicap, of seksuele geaardheid.

Lijkt het je wat om stage bij ons te lopen? Solliciteer direct via een van onze vacatures of neem contact met ons op via 020 2443212!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2023