Nu solliciteren

Uitdagende HBO stage Online Marketing

Functie Stage Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Rosmalen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij bijdragen aan het online succes van Sanitairwinkel?

Maak kennis met Jaap, je stagebegeleider en online marketeer bij Sanitairwinkel. Wat hij zoal doet? Hij is medeverantwoordelijk om met creatieve en effectieve campagnes omzettargets te behalen, hoog te scoren in de zoekmachines en conversie te optimaliseren.

In ons assortiment bevinden zich ruim 100.000 sanitair producten. Hiermee zijn wij de grootste online aanbieder van sanitair. Dit combineren we met moderne showrooms en een deskundige klantenservice. Als grootste aanbieder hebben wij niet alleen de wens, maar ook het doel om te groeien. Om dit te realiseren zijn wij dagelijks bezig om het hart van onze klanten sneller te laten kloppen. Zo optimaliseren we onze advertentiecampagnes, content en social media, en zoeken we continu naar mogelijkheden om onze website beter te maken. Jouw onderzoek zal bijdragen aan het behalen van onze doelstellingen doordat we nog beter kunnen inspelen op de wensen van de klant!

Spreekt dit je aan? Dan is stage lopen bij Sanitairwinkel iets voor jou!

Werkzaamheden

Stageopdracht

Samen met jou bespreken we graag een stageopdracht waar we beiden enthousiast van worden. Enkele voorbeelden: doelgroepanalyse, marktonderzoek, concurrentie-onderzoek, usability rapport etc.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

Sawiday

Sawiday is een belangrijke speler in de sanitair verkoop branche. Ons team bestaat uit 230 gemotiveerde medewerkers die onze online shop Sanitairwinkel.nl, tien showrooms in Nederland en twee winkels in België draaiende houden.

Sawiday is ambitieus en voortdurend in beweging. Gezond groeien is dan ook één van onze doelstellingen voor de komende jaren. Dat kunnen we alleen realiseren door samen te werken op een professionele en enthousiaste manier. Daarbij mag natuurlijk de persoonlijkheid en een gezonde portie plezier niet ontbreken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023