Nu solliciteren

IT-Afstudeeropdrachten voor HBO Informatica bij dit bedrijf!

Functie Afstudeerder Informatica
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Veenendaal, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Salaris opmerking € 1000 vergoeding, € 500 + leaseauto of € 600 + woonruimte
Stagevergoeding € 1000
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je staat op het punt om af te studeren. Je zoekt een opdracht die het beste in je naar boven haalt. Want je verstaat je vak. Je bent altijd nieuwsgierig naar hoe de software die je programmeert echt werkt. Je zet veelvuldig de puntjes op de i en gaat altijd voor het hoogst haalbare resultaat.

Herken je jezelf hierin? Dan passen wij bij elkaar en kom jij in aanmerking voor een afstudeerstage bij dit bedrijf. Onze IT-consultants staan voor je klaar. We helpen je graag bij je ambitie. Omdat veel van onze IT-afstudeeropdrachten voortkomen uit een echte klantcontext, heeft de opdracht die je kiest altijd veel toegevoegde waarde.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een uitdaging?###

Zeker. Wij stellen eisen die school niet altijd stelt, maar we begeleiden je daar ook bij. Iedere opdracht heeft en opdrachtgever. Dat is een IT-consultant. Hij of zij bespreekt met jou wat de opdracht inhoudt en welke technieken je gebruikt. Daarnaast coacht en begeleidt een procesbegeleider je bij het afstuderen. Je kan daarnaast altijd terugvallen op een groot aantal IT-professionals. Veel van hen zijn ook bij dit bedrijf afgestudeerd. Zij staan altijd klaar om antwoord te geven op je vragen en vanuit hun expertise en ervaring met je mee te denken.

Bedrijfspresentatie

Info Support

Maatwerksoftware bouwen waar miljoenen mensen dagelijks gebruik van maken. Dat is ons werk. Voor grote gerenommeerde klanten in Nederland en België. Betrouwbaar, schaalbaar en onderhoudbaar. Wij gaan voor software oplossingen van zeer hoge kwaliteit. Binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget.

Door samen continu te vernieuwen helpen we klanten en de wereld significant vooruit. We vragen veel van je, maar daar krijg je ook veel voor terug. Een loopbaan bij Info Support biedt garantie voor een succesvolle IT-carrière en werken aan uitdagende projecten bij top 500 bedrijven als NS, BE Frank, Enexis, RDW, ING.

Onze ambitie en drive maakt ons vastberaden om topkwaliteit te leveren en voorop te lopen. Daarom borgen wij nieuwe technologische ontwikkelingen en de toepasbaarheid ervan in technologische thema’s. En daar profiteer jij van. Je kunt je in een vroeg stadium verdiepen in de technologische mogelijkheden van de toekomst.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-8-2023