Nu solliciteren

Meeloopstage (m/v)- Afdeling E-Commerce in Hoofddorp

Functie Stagiair(e) Online Marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hoofddorp, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Eventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisaties van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor Tina Turner, Disney's Aladdin, Ladies of Soul, Kensington, André Hazes maar ook voor festivals als Best Kept Secret en evenementen als TT Assen.

In welk team kom je te werken?

Ons marketingteam bestaat uit een Manager E-Commerce en drie Online Marketeers. Wij ondersteunen producenten actief bij de marketing en promotie van hun evenementen. Dit doen wij o.a. door het inzetten van onze website, e-mailmarketing, de diverse social media, databasemarketing en online advertising. Ook gaan we regelmatig de pers-events van producenten af om daar verslag van te doen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) die ons team vanaf september 2021 kan ondersteunen. Als stagiair(e) ben je een belangrijk onderdeel van ons online marketingteam. Je houdt je onder meer bezig met: - Verzorgen van e-mailcampagnes; - Contentmanagement van de website; - Het schrijven van teksten voor o.a. social media en e-mails; - Meedenken over de marketingcampagnes; - Voorbereiden van interviews voor de pers-events; - De activiteiten en werkzaamheden op locatie bij een evenement.

Wat vragen we van jou?

Hoe ziet je dag eruit?

Op maandagochtend na een kop koffie en als iedereen is bijgepraat over het weekend, is het tijd voor de wekelijkse teammeeting met je marketingcollega’s. Tijdens deze meeting worden de belangrijke punten voor aankomende week besproken: wie gaat wat doen en wat zijn de bijzonderheden van deze week? Als alles duidelijk is, kan je aan de slag!

Eerst moeten de website en de app bijgewerkt worden, dit doen we namelijk iedere maandag. Jij als stagiair(e) zal hier een grote bijdrage aan leveren. Ook wordt er gekeken welke mailings er op de planning staan. Deze worden onderverdeeld en kunnen opgemaakt worden! Een belangrijke onderdeel van onze e-mailmarketing is natuurlijk de wekelijkse nieuwsbrief die zo’n 250.000 emailadressen bereikt. Ook deze moet voorbereid worden.

Om 12.00 uur is het tijd voor de lunch. Je kunt ervoor kiezen om een luchtje te scheppen buiten de deur, Eventim zit namelijk midden in het bruisende winkelcentrum van Hoofddorp. Nadat je weer bent bijgetankt, kun je weer aan de slag: er is een spoedje dat de marketingafdeling meteen moet oppakken. André Hazes gaat namelijk een nieuwe gastartiest aankondigen voor zijn show in Rotterdam Ahoy en dit moet worden meegenomen op Social media en in de nieuwsbrief van aanstaande donderdag. Of we vandaag naar Rotterdam Ahoy kunnen komen voor een klein interview met André Hazes en zijn gastartiest. Tijd om dit op te pakken dus! Voor we naar Rotterdam rijden, worden nog even de social mediaposts gecontroleerd, want die staat namelijk klaar voor na de uitzending van RTL Boulevard, waar aandacht wordt besteed aan het concert van Krezip. Ook daar spelen we natuurlijk op in!

Wat kan je van ons verwachten?

Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding en je reiskosten worden vergoed. Nog belangrijker is dat wij een gedreven en relaxte werksfeer hebben en vooral hele leuke collega’s. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar, want ons kantoor is gevestigd in het centrum van Hoofddorp.

Enthousiast geworden?

Reageer dan meteen en kom ervaring opdoen in een leuke, dynamische en informele ticketingorganisatie! Stuur je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar hr@eventim.nl t.a.v. Wendy Baars, HR Officer, o.v.v. “Stageplaats Marketing ”

Bedrijfspresentatie

CTS Eventim Nederland BV

Eventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisaties van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor The Lion King, Ladies of Soul en Kensington, maar ook voor de Tina-dag en TT Assen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023