Nu solliciteren

Online automotive stage bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie E-commerce, sales en marketing.
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij een passie voor automotive en ken je jouw weg online? Wel eens van … en … gehoord? Weet je het verschil tussen een AMG en een M-pakket? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Werk samen met ons op kantoor in Oud-West, vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. Met een jong en enthousiast team van vijftien medewerkers en een gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Dagelijks verse lunch op tafel, elke donderdagmiddag sporten met een personal trainer bij de buren van BodyTime én op vrijdagmiddag (met mooi weer) de (kantoor)boot op! dit bedrijf serviced 750 bedrijven die in totaal 250.000 voertuigen, onderdelen en banden Europees adverteren en doorplaatsen op Ebay Classifieds, zoals …, … en …. Dit bedrijf draagt bij aan duurzaamheid door circulariteit te stimuleren via de inzet van software om zo hergebruik van onderdelen en levensverlenging van voertuigen te stimuleren.

Werkzaamheden

Werkzaamheden bij dit bedrijf zijn heel divers. Dat is ook het leuke van deze functie. Webshops bouwen, klanten benaderen, processen optimaliseren, het doen van aanbevelingen en content creëren via social media; je krijgt een inkijkje in verschillende processen en heb daarbij een helicopterview. Kun jij je vinden in deze werkzaamheden en ben je enthousiast over ons bedrijf? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Gewenste profiel

Je bent commercieel vaardig, collegiaal en hebt een rijbewijs. Verder zijn je kwalificaties afhankelijk van je studie en opdracht. Heb je talent, ambities en potentie? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij

Je gaat stage lopen bij een jong en innovatief bedrijf, bezig met serieuze en ambitieuze plannen. Er heerst een informele werksfeer; work hard, play hard. Verder staat er elke dag een verse lunch voor je op tafel.

Bedrijfspresentatie

EuroStocks B.V.

Eurostocks is een e-commerce bedrijf dat automotive bedrijven in contact brengt met kopers uit heel Europa. Dit doet Eurostocks door advertenties van voertuigen, onderdelen en accessoires (banden) door te plaatsen naar relevante Europese automotive advertentieplatforms. Vervolgens integreert Eurostocks het aanbod op zijn eigen ‘open marketplace’ EuroStocks.eu en haar partner websites binnen de Ebay Classified Group. Op deze manier kunnen verkopers hun voorraad onder de aandacht brengen bij 25 miljoen unieke bezoekers per maand en hebben kopers toegang tot een aanbod van ruim 2 miljoen voertuigen en 2 miljoen onderdelen en accessoires.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023