Nu solliciteren

Per direct; Stage bij Prezon!

Functie Sales medewerker duurzaamheid
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Dordrecht, Nederland
Uren per week 28 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Plus een bonus regeling van maar liefst 50 euro voor 3 verkopen per week.
Stagevergoeding € 150
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Prezon is een bedrijf dat opereert in de zonne-energiemarkt. Zie; <…/vacature-stagiaire-sales-medewerker/> Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan.

Wij zijn op zoek naar diverse studenten om een samenwerkend team te vormen. Je functie wordt dusdanig ingevuld dat je werk ten alle tijden overdraagbaar moet zijn om zodoende een goede workflow te behouden.

Je krijgt een training in teamverband. Team 1 gaat vervolgens als binnendienst medewerker bellen met potentiële particuliere klanten om ze meer te vertellen over ons concept.

Team 2. gaat technische legplannen maken met speciale software voor de Solar branche.

In teamverband werken we aan een duurzamer Nederland. Het sales team gaat de deals sluiten en ervoor zorgen dat steeds meer mensen voor onze duurzame producten kiezen.

Wij hebben doorlopende stageplekken, dus je kan altijd contact opnemen met ons om een afspraak te maken voor je stage – afstudeeropdracht of meewerkstage

Starten kan per direct. Bel …en/of stuur je CV naar patrick\@prezon.nl

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij zoeken enthousiaste medewerkers die ook gemotiveerd zijn, zoals wij om onze Aarde schoon en milieu-vriendelijk te maken d.m.v. zonne-energie en andere duurzame oplossingen.

Wanneer je problemen hebt met de reis om bij ons bedrijf te komen, denken wij in oplossingen.

Bel met 078-2049098 of stuur een e-mail naar; patrick\@prezon.nl

Bedrijfspresentatie

Prezon Duurzaam B.V

Prezon Duurzaam is sinds 2014 actief binnen de zonne-energiesector en elektrotechniek. We zijn een jong bedrijf dat heeft mogen doorgroeien tot een begrip binnen de zonne-energiesector.

Prezon heeft reeds honderden installaties mogen uitvoeren en we kunnen met trots zeggen dat we behoren tot één van de meest ervaren bedrijven binnen de zonne- energiesector.

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en zijn actief in heel Nederland en zijn volledig toegewijd aan de zonne-energiesector. Het vertrouwen en de integriteit waar we onze goede reputatie aan te danken hebben is onze drijfveer.

Wij zijn experts in zowel de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek, als de reeds langere tijd bestaande technologieën van passieve zonne- en zonnewaterverwarming (elektrotechniek. Bovendien zijn we trots op onze service-afdeling welke beschikbaar is voor zowel onze eigen klanten als eigenaren van door derde geïnstalleerde systemen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023