Nu solliciteren

Recruitment/ backoffice stagiair gezocht bij dit bedrijf in Almere!

Functie Recruiter / backoffice stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Almere, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Excl. bonussen
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bezit jij over een gezonde dosis teamspirit, verantwoordelijkheidsgevoel en toon je eigenaarschap in de uitoefening van je werkzaamheden? Ben je ook nog eens een echte zelfstarter en continue bezig met het optimaliseren van processen. Dan willen wij weten wie jij bent. 

(Het is mogelijk om na je stage periode bij ons te blijven werken)

Forta betekent sterk en krachtig en dat omschrijft wel wie wij zijn! Ook in deze krappe arbeidsmarkt heeft recruitment voor ons geen grenzen. De ervaring leert ons dat je met wilskracht heel veel kunt bereiken. Wij maken het verschil door niet met stapels cv’s of vacatures te werken. Maar met persoonlijke aandacht en tijd een match voor de langere termijn te maken en daarbij niet alleen naar diploma en ervaring te kijken. Maar echt naar jou als persoon! 

Wat ga je doen?  

Je helpt ons in de ondersteuning van het hele recruitment proces en een stuk backoffice:

Recruitment: Helpt professionals met het maken van de beste match. Zoek je de verbinding met de klanten en kandidaten en ga je voor een match voor de langere termijn. Maar ook onze klanten moeten nog overtuigd worden. Ga jij het gesprek met ze aan?

Backoffice: Kandidaten invoeren in ATS, contact onderhouden met klanten en kandidaten, administratie en wat je nog meer wilt oppakken.

Zoals je leest is de rol nog niet in kannen en kruiken en eigen inbreng is absoluut wenselijk! 

Waar hoop ik dat je dagelijks mee bezig gaat zijn?  

Wat verwachten we van jou?  

Forta Solutions

Forta Solutions bemiddelt Finance, Office, HR en Management professionals op basis van W&S, deta-vast en interim!

Door middel van ons netwerk en samenwerkingsverband met diverse kleine bureaus met allemaal ons eigen kracht. Kunnen wij snel schakelen en helpen wij jou graag aan jouw unieke vervolgstap! :-)

Ben jij latent op zoek? Dan gaan wij voor jou aan de slag! Je komt bij ons niet boven op de stapel, dit geldt voor opdrachtgever en kandidaat. Wij zijn geen fabriek en werken niet met stapels cv’s en vacatures, wij werken met wat wij aan kunnen! Voor ons maakt het uit dat we jou bedienen en jou verder helpen! Niet of we één van de vacature of kandidaat van de grote stapel invullen. Wij houden van binding en zijn graag persoonlijk en menselijk. Na een persoonlijk interview waar wij al jouw wensen bespreken, gaat onze sales actief de markt op om jouw droombaan te vinden!
Daarin maken wij het verschil.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2023