Nu solliciteren

Marketing & Sales stage vanaf september 2023 bij het leukste e-commerce bedrijf van Amsterdam (HBO en HBO+)

Functie Marketing & Sales stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf maken wij dagelijks duizenden mensen blij met de verkoop van tickets met kortingen voor pretparken, dierentuinen en musea. Tel daarbij op dat de grootste retailers van Nederland, zoals PLUS,  ING, Esso , Just Eat Takeaway en McDonalds onze klanten zijn. Kortom, de allerleukste branche om in te werken, waar geen dag hetzelfde is!

Werkzaamheden

Tijdens jouw stage bij ons zal jij samen met collega’s heel veel praktische ervaring kunnen opdoen in verschillende werkzaamheden. Alles wat je tot nu toe hebt geleerd in jouw opleiding kun je bij ons direct in de praktijk brengen, maar je zal ook heel veel leren in jouw vakgebied.

Je kan daarbij denken aan het helpen bij het opstellen en controleren van contracten, tot het bijhouden van onderdelen van onze e-commerce websites en het inzetten van digital marketing campagnes. Alles wat bij een moderne webshop komt kijken, krijg jij onder de knie. Doordat wij in onze branche met diverse partners samenwerken sta je elke dag voor mooie uitdagingen die je samen met collega’s aanpakt!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden, reageer dan direct! Je kan contact opnemen met Clint Schmidt (06-24201005) of direct een e-mail met jouw motivatie (niet meer dan 15 regels) en cv te sturen via deze website of naar clint@queueup.eu.

We nodigen je graag uit bij ons op kantoor om de mogelijkheden verder te bespreken!

queueup B.V.

We bring happy customers

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023