Nu solliciteren

Meewerkstage Sales afdeling bij dit bedrijf in Zeewolde

Functie Stagiair Sales
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Zeewolde, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij ambitieus en op zoek naar een leuke en afwisselende stage bij een echte wereldspeler in laadarmen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende go-getter die ons team komt versterken. Wij bieden een veelzijdige meewerkstage waarin je de sales afdeling ondersteunt bij het uitvoeren van diverse taken. Je krijgt de kans om te werken met alle grote oliemaatschappijen. Dit doe je in samenwerking met ons sales team en onder begeleiding van onze Sales Team Leader.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Reageer als je:

Wat bieden wij

Van Kanon kan je verwachten:

Wij bieden een geweldige kans om werkervaring op te doen in een internationale omgeving en een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen van de dagelijkse bezigheden binnen Sales.

Heb je interesse en herken je jezelf in dit profiel neem dan snel contact op met Ysabel. Haar mailadres is yt@kanon.nl

Bedrijfspresentatie

Kanon Loading Equipment B.V.

Kanon Loading Equipment ontwikkelt hoogwaardige, veilige en gebruiksvriendelijke laadapparatuur voor allerlei soorten vloeistoffen en gassen. Deze worden gebruikt in een maritieme omgeving maar ook voor bijvoorbeeld treinen en trucks. Wij leveren op maat gemaakte laadoplossingen aan klanten wereldwijd in alle gebieden van de verwerkende industrie, waaronder chemie, petrochemie, opslagterminals, farmaceutische en gezondheidszorg. Onze laadapparatuur wordt meestal geïmplementeerd in een grootschalige industriële infrastructuur.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023