Nu solliciteren

Twee dynamische stages: Communicatie-stage en Fondsenwerving-stage

Functie Stagiair Communicatie & Stagiair Fondsenwerving
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 28 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een organisatie voor internationale samenwerking, dat wereldwijd werkt aan het veranderen van overtuigingen die leiden tot haat en geweld. Dat doen we samen met honderden samenwerkingspartners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Met mensen die hun nek uitsteken, die tegen de stroom ingaan en elke dag opstaan tegen onrecht, uitsluiting en onderdrukking. Samen met hen brengen we dialoog op gang tussen groepen die tegenover elkaar staan. Zo maken we schadelijke overtuigingen bespreekbaar en neemt onderlinge haat en wantrouwen af. Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we dagelijks met zo’n 35 mensen met passie en betrokkenheid aan een wereld waarin mensen met elkaar praten in plaats van vechten.  

Voor het team Communicatie & Fondsenwerving zoeken TWEE stagiairs:  

Aantal uur: 32 uur
Duur: 4 tot 6 maanden (in overleg)
Start: september 2023

Het team Communicatie & Fondsenwerving houdt zich bezig met alle communicatie naar (potentiële) donateurs, het werven van nieuwe donateurs, en communicatie naar andere doelgroepen zoals (mogelijke) samenwerkingspartners, opiniemakers op relevante thema’s, politici en het algemeen publiek. We denken altijd na over creatieve, nieuwe campagnes op verschillende kanalen en vertellen de verhalen van de mensen in de landen waar we actief zijn. Ons team houdt zich bezig met o.a. onze website, social media, evenementen, digitale nieuwsbrieven, direct mail, relatiebeheer, het donateurenbestand, online marketing en nog veel meer. Communicatie en fondsenwerving werken nauw samen.

Werkzaamheden

Specifiek voor de communicatiestage:

Specifiek voor de fondsenwervingsstage:

Gewenste profiel

JIJ BENT....

Specifiek voor de communicatiestage:

Specifiek voor de fondsenwervingsstage:

Wat bieden wij

Interesse?

Reageer dan z.s.m. met je CV en een motivatiebrief. Geef daarin aan in welke stage je interesse hebt: communicatie of fondsenwerving.  

Wij zijn een organisatie waar diversiteit en inclusie voorop staan en waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Daarom is bij ons iedereen welkom om te solliciteren, ongeacht religie, afkomst, gender, seksuele voorkeur of leeftijd.

Mensen met een Missie

Mensen met een Missie werkt wereldwijd aan het veranderen van overtuigingen die leiden tot haat en geweld. Zodat niemand onderdrukt, uitgesloten of gediscrimineerd wordt. Overtuigingen zoals dat een man meer rechten heeft dan een vrouw, dat de ene religie meer waarheid bevat dan de andere of dat iemand van de ene afkomst meer waard is dan iemand van een andere afkomst.

Om het geweld dat hieruit voortkomt tegen te gaan ondersteunen we allereerst de slachtoffers en brengen we mensen bij elkaar die tegenover elkaar staan. We starten de dialoog over gelijkwaardigheid en zetten ons in om onderling wantrouwen weg te nemen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023