Marketing-meewerkstage bij innovatief software robotics bedrijf in Rotterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
Taakomschrijving

Dit bedrijf optimaliseert en robotiseert administratieve bedrijfsvoerings-processen met haar eigen software. En dat pakken we net iets anders aan dan onze concurrenten. Graag vertellen we je in een gesprek hoe.

Bij dit bedrijf krijg je de kans zelfstandig operationele marketingactiviteiten uit te voeren. Bovendien krijg je de ruimte om mee te denken en jouw visie op onze business te geven.

Werkzaamheden

Marktonderzoek

Het in kaart brengen van de meest voorkomende bottlenecks en repeterende cognitieve handelingen in de administratieve processen van onze bestaande én potentiële klanten. Dan doelen we op bedrijven in de logistieke sector: freight forwarders. Daarbij dien je tevens de costs en benefits inzichtelijk te maken. Zodat duidelijk is wat de klantwaarde van onze oplossing per type bottleneck is. De (tussentijdse) resultaten van je onderzoek gebruik je bij je marketing werkzaamheden in de operatie.

Social media campagnes

Acquisitiekanalen managen

Wij maken veel gebruik van LinkedIn voor het werven van nieuwe klanten. Dagelijks voeren wij via dat aquisitiekanaal gesprekken met potentiële klanten. Jij gaat het gesprek aan en tracht te achterhalen wat de interesse en behoefte zijn.

Content/ social strategie

Wij beheren onze eigen social kanalen en zijn voornamelijk actief met LinkedIn en onze website. Dit doen wij nu samen met een bureau dat het lead generation programma en onze nieuwe website aan het ontwikkelen is. Voor dit bedrijf zul jij na een korte inwerkperiode het aanspreekpunt voor dat internetmarketingbureau worden.  Samen met jou bepalen wij de content strategie. Jij maakt op basis daarvan een planning en schrijft opzetjes voor posts, nieuwsbrieven en zoekt uit welke #hashtags interessant zijn & leert onze tools van binnen en buiten.

Gewenste profiel

Je bent snel van geest, assertief en hebt humor. Je hebt de juiste skills voor het opzetten en uitvoeren van online marketing campagnes.  Vind jij het leuk om het verschil uit te kunnen maken in ons jonge innovatieve bedrijf? Ben jij doortastend, creatief en pragmatisch? Dan willen we graag met je in gesprek!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Automatisering en ICT
  • Micro (1-9)
  • Rotterdam, Nederland