Nu solliciteren

Sales Stage bij duurzame Amsterdamse Scale-Up

Functie Sales & Netwerk Coördinatie Stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam-Duivendrecht, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij bijdragen aan het snelst groeiende, meest duurzame en groene logistieke netwerk van de Benelux? Krijg je energie van contact met nieuwe klanten en het onderhouden van zakelijke relaties? Wil jij veel leren, actief meedenken, ideeën kunnen implementeren en nieuwe overwinningen vieren met een professioneel, jong en bruisend team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Wij zijn dit bedrijf, de Scale-up die de wereld van logistiek flink aan het opschudden is. Door onze slimme én duurzame oplossingen, maken we de groeiende markt van online aankopen echt future-proof. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van busjes die toch al onderweg zijn, waarmee we direct tot 79% CO2 uitstoot besparen. 

Dit concept slaat aan en we groeien dan ook ontzettend hard. Met een team van ambitieuze enthousiastelingen die gepassioneerd zijn over duurzaamheid en optimalisatie, maken we de logistieke sector elke dag een stukje groener. Iedere dag weer worden we een stukje beter en vieren we nieuwe mijlpalen.

Werkzaamheden

Tijdens je stage ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het eerste contact met mogelijke nieuwe dit bedrijf locaties. Jij zal de potentiële dit bedrijf telefonisch enthousiasmeren en informeren over het concept dit bedrijf en de voordelen van het ontvangen van pakketjes voor de buurt. Bij groen licht zal je vervolgens de start van samenwerking intern gaan uitzetten, de locatie gaan trainen en voorzien van alle informatie en materialen. Je focus zal liggen op het benaderen van locaties in Nederland. Hierbij blijf je nauw in contact met alle aangesloten dit bedrijf locaties, ben jij het aanspreekpunt bij vragen en zal geen enkele dag hetzelfde zijn.

De verantwoordelijkheden tijdens je stage

Je analyseert locaties of deze aangesloten kunnen worden aan het dit bedrijf netwerk;

Je belt de dit bedrijfs die zich aanmelden om de procedure door te lopen en te koppelen;

Je traint de dit bedrijfs zodat deze helemaal op de hoogte zijn van het proces;

Je zorgt dat de dit bedrijfs van alle benodigdheden zijn voorzien.

Gewenste profiel

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;

Je bent leergierig, ambitieus en een teamspeler en houd van gezelligheid;

Je hebt een laptop die je mee kan nemen naar werk en woont in de omgeving Amsterdam.

Wat bieden wij

Meewerk of afstudeer stages met veel vrijheid en diversiteit;

Een marktconform stagevergoeding, leuk team en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei; 

Werken in een ondernemende, snelgroeiende en duurzame Scale-up in Amsterdam.

Homerr

Wij zijn Homerr, de Scale-up die de wereld van logistiek flink aan het opschudden is. Door onze slimme én duurzame oplossingen, maken we de groeiende markt van online aankopen echt future-proof. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van busjes die toch al onderweg zijn, waarmee we direct tot 79% CO2 uitstoot besparen.

Dit concept slaat aan en we groeien dan ook ontzettend hard. Met een team van ambitieuze enthousiastelingen die gepassioneerd zijn over duurzaamheid en optimalisatie, maken we de logistieke sector elke dag een stukje groener. Iedere dag weer worden we een stukje beter en vieren we nieuwe mijlpalen.

Voor 2023 zijn wij op zoek naar gemotiveerde
meewerkende (derde jaar) HBO stagiaires.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023