Nu solliciteren

Marketing stage met focus op online bij GP Products Motor (O.a. Akrapovic) vlakbij Tilburg

Functie Trainee online marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Master
Locatie Loon op Zand, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Om de sterke groei van onze merken (o.a. Akrapovič, Remus, ROTOBOX en Puig) door te zetten zijn wij op korte termijn op zoek naar een stagiair die zich inzet om onze online kanalen (website, Instagram, Facebook en YouTube) te optimaliseren, te onderhouden en te ontwikkelen

Werkzaamheden

Een creatieve geest en kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media en motorfietsen geven je hierin een grote voorsprong. Jij vertaalt onze campagnes naar de juiste beleving op Social Media, zorgt voor een groei in ons bereik en zorgt voor de juiste interactie tussen onze kanalen en onze volgers.

Vanaf februari 2023 ga jij tijdens je stage aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van een social media plan voor GP Products Motor. Dit ga je samen doen met het marketingteam. Je bedenkt en maakt unieke en toffe content, gaat zorgen voor een toename van ons bereik, en werkt onze Youtube strategie verder uit.

Je verzorgt de online content voor de kanalen zoals Instagram, LinkedIn en Facebook en bent samen met het team verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van deze platformen. Daarnaast werk je samen met onze partner “Studio Unkown” aan het verder uitwerken en laten groeien van ons Youtube kanaal.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

GP Products biedt je veel vrijheid binnen een bedrijf welke acteert op het hoogste niveau binnen de auto en motor branche. Open communicatie en daadkracht zijn hierin belangrijke cultuurwaarden. Je komt terecht in een klein, jong team waar je veel verantwoordelijkheden krijgt en de vrijheid hebt om ambitieus en een tikkeltje eigenwijs te zijn.

Bedrijfspresentatie

GPProducts

Het begon allemaal in 2006 toen GP Products distributeur werd voor Akrapovic motorfiets uitlaatsystemen in de Benelux. Momenteel vertegenwoordigen wij meerdere premium motorfietsmerken in heel Europa. Denk hierbij aan Remus, ROTOBOX en Puig

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023