Nu solliciteren

Beste HRM stagiair(e) ooit gezocht!

Functie Stage in Amsterdam met uitstekende vergoeding
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Het standaardtarief voor een stage bedraagt €275,- Mocht de proefperiode van 2 maanden van beide kanten volgens verwachting zijn verlopen, geldt met terugwerkende kracht een vergoeding van €900,-
Stagevergoeding € 900
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dat ben jij natuurlijk. Niet alleen omdat je heel goed weet waarom je bij dit bedrijf stage wilt lopen, maar ook omdat je kritisch naar jezelf kunt kijken en naar de wereld om je heen. Je bent enthousiast over wat we doen bij dit bedrijf.

Je komt minimaal 5 maanden stage lopen. Wij hebben gezamenlijk al bijna 100 stagiaires begeleid de afgelopen jaren, dus bij ons krijg je de begeleiding die je nodig hebt en verdient.

Omdat jij zo goed bent, betalen wij een bruto stage-vergoeding van 900 euro per maand, mocht je proeftijd van 2 maanden naar behoren uitgevoerd zijn. Dat is meer dan wat je op andere plekken kunt krijgen, maar wij vinden dat je dat waard bent. Je bent namelijk de beste stagiair ooit!

Belangrijk om te weten:

inschrijving met:

  1. motivatie

  2. cv incl. telefoonnummer

  3. vijf antwoorden op onze vragen om te bepalen of je écht bij ons past

Aanmelden kan hier

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

De Beste Stage ooit!

Lukida

Lukida Onderwijs stuurt ervaren kunst- (of andere creatieve)docenten naar basisscholen om in te vallen als er een meester of juf afwezig is. Hier is veel behoefte aan omdat er vrijwel geen basisschooldocenten te vinden zijn in Nederland. Onze docenten bezorgen de kinderen een waardevolle creatieve dag, en de scholen hoeven de leerlingen niet over andere klassen te verdelen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023