Nu solliciteren

Stage Online Marketing (HBO) in Amsterdam

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor de komende stageperiode is er bij strategisch online marketing bureau dit bedrijf aan de Herengracht in Amsterdam ruimte voor een enthousiaste en ambitieuze stagiaire. Je zult veel leren vanaf dag 1 met daarbij de bijhorende begeleiding van een senior online marketeer. Hierbij zul je stapsgewijs kneepjes van het vak online marketing leren en deze ook daadwerkelijk toepassen tijdens je stageperiode.

Over dit bedrijf

dit bedrijf is een onderscheidend strategisch online marketingbureau die binnen marketingland bekend staat als het bureau voor online strategie, het schaalbaar en simpel maken van online marketing met de daarbij bijhorende processen. Onze klanten zijn voornamelijk internationale A-merken waar we enorm trots op zijn.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Of heb je vragen? Bel ons gerust op nummer 020-214 60914257 of stuur direct je cv en motivatie naar Fibi@synerflow.nl t.a.v. Fibi van Onna

Synerflow

Synerflow is een onderscheidend strategisch online marketingbureau die binnen marketingland bekend staat als het bureau voor online strategie, het schaalbaar en simpel maken van online marketing met de daarbij bijhorende processen. Onze klanten zijn voornamelijk internationale A-merken waar we enorm trots op zijn.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023