Nu solliciteren

Online marketing stage Amsterdam (HBO) – Samen ontdekken wij jouw marketing talent

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een online marketing stage in Amsterdam waarbij je écht groeit en jezelf ontwikkelt? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres!

Bij ons krijg je 1-op-1 begeleiding van een senior online marketeer die jou alle kneepjes van het vak leert. Zo doe jij vanaf dag één waardevolle ervaring op en ontwikkel je jezelf tot een echte online marketing professional.

Werkzaamheden

Als stagiair ben jij een belangrijk onderdeel van ons team. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien als online marketeer. Je krijgt, afhankelijk van je stage-opdracht, bij ons deze kansen:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dit bedrijf is een digitaal adviesbureau. Het is opgericht door een gepassioneerd team van ervaren marketeers met een langetermijnvisie. We waren niet tevreden met de kortetermijnoplossingen die veel bureaus bieden. Daarom besloten we het helemaal anders aan te pakken!

Hoe? Door te luisteren naar de behoeften van onze klanten en ze precies de juiste vragen te stellen. Zo konden we krachtige tools en trainingen ontwikkelen om bedrijven te helpen hun langetermijndoelen te bereiken. En dit alles vanuit centrum Amsterdam, waar we samenwerken met de slimste specialisten om buitengewone resultaten te garanderen.

Maar dat is niet alles. Als stagiair bij dit bedrijf heb je allerlei voordelen, waaronder:

Let's meet!

Bij Synerflow geloven we in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarom zorgen we ervoor dat je gedurende je stageperiode voldoende uitdaging en begeleiding krijgt om het beste uit jezelf te halen. 

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een echte online marketing expert en deel uitmaken van ons enthousiaste team? Solliciteer dan nu op deze marketing stage vacature voor een unieke kans op een geweldige ervaring! 

Bel ons gerust op nummer 020-214 60914257 bij vragen of stuur direct je cv en motivatie naar Fibi@synerflow.nl t.a.v. Fibi van Onna. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Synerflow

Synerflow is een onderscheidend strategisch online marketingbureau die binnen marketingland bekend staat als het bureau voor online strategie, het schaalbaar en simpel maken van online marketing met de daarbij bijhorende processen. Onze klanten zijn voornamelijk internationale A-merken waar we enorm trots op zijn.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023