Nu solliciteren

Stage Recruitment en Employer Branding bij marktleider in de optiek!

Functie Stagiair Recruitment & Employer Branding
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Soesterberg, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Binnen het Recruitmentteam hebben wij een mooie stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste student! Tijdens deze meewerkstage leer je de ins and outs van het Recruitment vak kennen in de dynamische wereld van de retail. Beter kun je jouw carrière niet starten!

Werkzaamheden

Het betreft een meewerkstage binnen het Recruitmentteam, waar je, als 2e of 3e jaars student, met jouw frisse blik mee mag werken aan de dagelijkse werkzaamheden die er liggen en waar je jouw theoretische kennis in de praktijk mag brengen.\ \ Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Kortom een veelzijdige stageplek waarin je jouw, administratieve, communicatieve en creatieve skills goed van pas komen, klinkt goed toch?!

We werken deels op kantoor en deels vanuit huis. Uiteraard word je hierbij wel goed begeleid en is er veelvuldig contact via bijvoorbeeld Microsoft Teams. Ook op afstand zorgen we ervoor dat jij goede ervaring opdoet!

Als jij ons hierin kunt ondersteunen, dan bieden wij jou graag een kijkje achter de schermen bij de marktleider in de Benelux op het gebied van de optiek in een fijne werkomgeving met nog fijnere collega's! Mocht er vanuit je opleiding een opdracht gewenst zijn, dan komen we hier, in overleg met jou en de opleiding ook vast uit.

Gewenste profiel

Voor deze meewerkstage zoeken we een enthousiaste student met een can-do mentaliteit die communicatief en administratief sterk is. Je volgt een hbo opleiding gerelateerd aan Human Resource Management of bijvoorbeeld Commerciele Economie, Business Administration of Hospitality Management. Je bent 2e of 3e jaars en voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar gedurende 4 tot 6 maanden. Meer dagen is uiteraard ook bespreekbaar. Laat jij graag in de praktijk zien welke kennis je tot nu toe in theorie hebt opgedaan en leer je graag de ins and outs op het vlak van Recruitment en Employer Branding in een open en informele organisatie in het leukste recruitmentteam? Wij hebben per september een mooie plek voor jou beschikbaar!

Wat bieden wij

Zie jij jezelf al stage lopen bij GrandVision Benelux? Geweldig - Wij leren je graag beter kennen en ontvangen graag je CV en motivatie

GrandVision Benelux

Met meer dan 650 winkels is GrandVision Benelux absolute marktleider op het gebied van optiek. Met winkels van Pearle Nederland, Pearle Studio en Pearle België, weet GrandVision Benelux elke consument een passende zichtoplossing te bieden.

Binnen GrandVision Benelux bieden we een uitdagende en veelzijdige werkomgeving: medewerkers krijgen de mogelijkheid door te groeien binnen de organisatie en kunnen gebruik maken van een breed aanbod aan trainingen en opleidingen. Medewerkers hebben plezier in hun werk, wat we terugzien in een mooie score en stijgende lijn in de algemene tevredenheid rapportages.

GrandVision Benelux is onderdeel van Essilor Luxxotica. We zijn een succesvolle dynamische organisatie wat ieder jaar groeit. Het Support Office van GrandVision Benelux is gevestigd in Soesterberg. Wij zijn regelmatig opzoek naar talenten voor o.a. Finance, Sales, HR, Supply Chain en Marketing.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023