Nu solliciteren

Uitdagende HBO Gezondheidszorgtechnologie stage!

Functie Gezondheidszorg technoloog
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Moordrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als zorgtechnoloog heb je een veelzijdige functie en ben je nauw betrokken bij offertetrajecten met bestaande en nieuwe klanten. Je ondersteunt het sales team bij het opstellen van offertes, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het verwoorden van de klantwens in een uitvoerbaar technisch concept.

Vanuit je kennis van en ervaring met technische configuraties, adviseer je het sales team over de technische kant van de offerte. Je stelt technische oplossingen samen of controleert configuraties van je collega's.

Om gevoel met de technische inhoud te houden en ontwikkelingen op je vakgebied op de voet te blijven volgen, wordt een deel van je tijd gepland om als engineer, zowel op locatie als in ons bedrijf, projecten uit te voeren. Je vindt het belangrijk om continu op zoek te gaan naar nieuwe en innovatieve producten en diensten en onderzoek te doen naar de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Jouw ervaring en kennis deel je met jouw technische collega's.

Werkzaamheden

In de functie van zorgtechnoloog draait het om twee dingen: technische kennis en communicatie met de klant en je collega's. In het contact met de klant heb je het vermogen om door te vragen aan mensen die niet technisch onderlegd zijn.

Binnen de organisatie werk je in een multidisciplinair team en draag je gezamenlijk zorg voor een tevreden klant. Deze functie vraagt om een pro-actieve en flexibele instelling. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je stelt hoge, maar realistische eisen aan het werk van jezelf en dat van anderen. Je kan op een constructieve wijze omgaan met feedback, je bent ontwikkelingsbereid. Je werkt nauwkeurig en bent administratief goed onderlegd.

Gewenste profiel

Van een zorgtechnoloog verwachten we:

Wat bieden wij

Een stage als zorgtechnoloog biedt verschillende voordelen:

Ben je geïnteresseerd in bovenstaand profiel? We zien jouw stagesollicitatie graag tegemoet!

Bedrijfspresentatie

Formex - Medical BV

De beste IT-oplossingen voor de zorg, dat is Formex Medical. Wij leveren veilige, hygiënische producten die speciaal voor de zorg zijn ontworpen. Dat zijn bijvoorbeeld de computers, karretjes en ophangsystemen die je ziet in ziekenhuizen en zorginstellingen. Onze missie is om zorgverleners uit te rusten met de allerbeste hulpmiddelen. Innovatie opent steeds weer deuren naar ruimtes vol nieuwe mogelijkheden. Zien we daar kansen om de zorg te verbeteren? Dan stropen we onze mouwen op en gaan we aan de slag!

We zijn een organisatie met klanten door het hele land. Op onze werkvloer tref je een jeugdig team aan en een gezellige informele sfeer. Onze mensen zijn kennisrijk, doen veelzijdig werk en hebben veel eigen verantwoordelijkheden. We werken hard, maar weten op vrijdagmiddag altijd nog de tijd te vinden om samen te ontspannen met een hapje, een drankje of een spelletje.

Innovatie
Wat onze mensen delen is een passie voor innovatie. We houden van vooruitgang en zijn altijd bezig met nieuwe producten waarvan we verwachten dat ze de zorg van de toekomst gaan vormgeven. Je kunt ons dan ook vaak vinden op beurzen en evenementen die in het teken staan van vernieuwing in de zorg. We hebben met onze vernieuwende producten al verschillende prijzen gewonnen!

MVO
Wij geloven in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat betekent dat we niet alleen maar oog hebben voor geld verdienen, maar ook voor het maatschappelijk belang. We kijken naar de impact van onze producten op mens en milieu en steunen goede doelen en maatschappelijke initiatieven. De begeleiding van stagiairs past wat ons betreft prima in dit plaatje. Wij geven jongeren graag de kans om bij ons een persoonlijke ontwikkeling door te maken. We laten ons graag verbazen door de groei die studenten tijdens hun stageperiode doormaken.

Naar wie zijn we op zoek?
Misschien wel naar jou. We werken graag met ambitieuze jongeren. Bij ons krijg je een uitdagende, veelzijdige baan waarin je in een korte tijd veel ervaring kunt opdoen. We kijken welke verantwoordelijkheden het beste op jouw talenten aansluiten. Zo geven we je de kans om je eigen inbreng en ideeën in je werk te uiten. Vind jij het leuk om meer te leren over hoe een operatiekamer of intensive care wordt ingericht? En ben je in staat om klanten enthousiast te maken voor onze passie? Dan is een stage bij ons (en misschien wel meer) je op het lijf geschreven!

Erkend leerbedrijf
Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben over de afgelopen 20 jaar al enorm veel studenten een stageplek gegeven. Onze vaste medewerkers worden ondersteund door stagiairs uit verschillende opleidingen. We vinden het leuk om je te helpen met je opleiding en bij de ontwikkeling van je talenten. Veel van onze mensen zijn ooit als stagiair bij ons begonnen. Het geeft maar aan dat ervaring bij ons niet het allerbelangrijkste is, die komt er vanzelf wel. Veel liever kijken we naar wie je bent en naar wat je kunt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023