Nu solliciteren

Uitdagende Marketing/Commercieel Stage in Deventer (Grafische Sector)

Functie Marketing/Commercieel
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Deventer, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een zeer snel groeiend (jong) bedrijf in de grafische branche. Ons printbedrijf levert voornamelijk aan collega (internet)drukkerijen in binnen en buitenland. Waar anderen inkrimpen en de moed opgeven zien wij mogelijkheden om ons marktaandeel te vergroten.

Stage:

Wij zoeken studenten die hun meewerkstage bij ons willen volbrengen. We werken hard met een hecht team en kunnen je laten zien hoe het er echt aan toe gaat in het bedrijfsleven en de grafische branche. Naast de werkervaring telt natuurlijk ook dat je vooral een te gekke tijd met ons doorbrengt.

We hebben voor de komende periode nog plek voor een stagiair(e). Je zal meewerken op de verkoop en helpen met het voorbereiden van opdrachten en daarnaast kun je ons ondersteunen met het versterken van onze positie in de textielprint markt.

Lijkt het je wel wat om bij ons stage te lopen? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan samen met jou de mogelijkheden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Postermen BV

The Postermen is een reclame productiebedrijf gespecialiseerd in posters en overige drukartikelen. Door onze visie en aanpak zijn wij hard gegroeid en is onze voornaamste afzetmarkt veranderd van eindgebruiker naar leveranciers van drukwerk.

In onze moderne "printfarm" produceren wij dagelijks vele orders voor (internet-)drukkers, mediabureaus, posterexploitanten en diverse andere partijen. Van klein naar zeer groot.

Daarnaast bedienen wij met PrintYourGift.nl de consument met personaliseerbare/bedrukbare cadeautjes.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023