Nu solliciteren

Stagiair(e) Marketing gezocht bij dit bedrijf in Nieuwkuijk!

Functie Stagiair(e) Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nieuwkuijk, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf gaan we hard. Momenteel zijn wij, onder andere doordat we wereldwijd opereren, de grootste motorkledingspecialist van Nederland. Onze ambities zijn groot, dus om deze groei verder te kunnen faciliteren willen wij ons team uitbreiden met een enthousiaste stagiair(e) Marketing.

Werkzaamheden

Als Marketing stagiair(e) assisteer je de marketing- en brandmanager bij alle marketing gerelateerde werkzaamheden. Hierbij krijg je de kans om je op de breedst mogelijke manier te ontwikkelen binnen de marketingwereld. Met de meer dan 75 merken die wij voeren, richten we ons op motorrijders van over de hele wereld en zijn daardoor de grootste en snelst groeiende motorkledingwebshop van Nederland.

Jouw werkzaamheden zijn heel divers en kunnen afgestemd worden op jouw wensen. Doordat we op zoek zijn naar meerdere stagiaires kunnen wij de stageplek zo gepersonaliseerd maken als jij dat wilt! Of je je nu wilt verdiepen in socials, affiliate marketing of SEA/SEO bij ons ben je altijd op de goede plek. Ook als je nog niet weet waar je je precies in wilt specialiseren hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Jouw stage kan bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden bevatten:

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er ruimte voor de inbreng van een eigen stageopdracht/onderzoek. Ongetwijfeld dat je binnen onze werkzaamheden iets kunt vinden dat bij jouw wensen (en die van je opleiding) aansluit!

Gewenste profiel

Als marketing stagiair(e) ga jij altijd vol gas aan de slag. Je bent een enthousiaste, leergierige hbo-student met affiniteit voor marketing. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag. Gedurende de dag ben jij nooit op één plek; je bent bezig met het verzamelen van content voor op de socials, zit in een meeting of bent bezig met het schrijven van blogs. Hierbij komen zowel jouw mondelinge als je schriftelijke communicatieve vaardigheden goed van pas.

Ben jij pro-actief, energiek, een beetje eigenwijs, creatief en leergierig? Dan zou je zomaar eens perfect in ons jonge team kunnen passen! Als je affiniteit hebt met motorrijden en/of motorsport dan is dat uiteraard een pré.

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf krijg je een eigen werkplek in een gloednieuw en modern kantoor. We werken in een jong, gezellig en dynamisch team en houden van een lolletje op zijn tijd. Medewerkers van dit bedrijf zijn gedreven en gemotiveerd om het bedrijf naar een hoger plan te tillen. De werksfeer is prettig en open en de organisatiestructuur is zeer plat te noemen met korte interne lijnen.

Daarnaast bieden wij:

Interesse?

Ben jij de stagiair(e) Marketing die wij zoeken en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv en motivatie naar lieneke.jong@chromeburner.com. Voor meer informatie over de functie of voor vragen bel of Whatsapp je met Lieneke Jong, HR Assistent, +316 288 94 406.

Bedrijfspresentatie

Chromeburner

ChromeBurner is een internationaal e-commerce bedrijf dat zich richt op het verkopen van motorkleding, -bescherming, -accessoires en merchandise. Bij ChromeBurner is een uitstekende service, een goed en oprecht advies en veel plezier van groot belang. Daarnaast zijn wij buitengewoon trots op ons uitgekiend en eigentijdse assortiment. We staan 100% achter alle producten die we verkopen.

Inmiddels bestaat ChromeBurner al 10 jaar en timmeren we flink aan de weg. We zijn zeer ambitieus en hebben eigenlijk belachelijk hoge groeiambities. Om deze te realiseren zullen we samen de wereld van motorgear op zijn kop zetten.

De missie van ChromeBurner is om het kopen van motorkleding weer fun te maken, we willen onze klanten aangenaam verrassen en we doen er alles aan om ze met een glimlach de weg op te krijgen. Motorrijden: mooier kunnen we het niet maken, makkelijker wel.

Wij denken dat er veel meer te halen valt uit de wereld van motorgear en we vervullen daarom met plezier de rol van energieke kickstarter. Klanten en leveranciers, eigenlijk iedereen, proeven bij ons het enthousiasme dat past bij het motorrijden. We brengen leven in de brouwerij, ons motto sluit hier nauw op aan: “fun starts here”.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023