Nu solliciteren

Stagiair(e) Sales gezocht bij dit bedrijf!

Functie Accountmanager/sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nieuwkuijk, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking o.b.v. 40 uur
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf gaan we hard, momenteel zijn wij, onder andere doordat we wereldwijd opereren, de grootste motorkleding specialist van Nederland. Onze ambities zijn groot, dus om deze groei verder te kunnen faciliteren willen wij ons team uitbreiden met een enthousiaste stagiair(e) sales.

Werkzaamheden

De student is de volledige dag werkzaam op de B2B afdeling van het bedrijf in de functie van assistent-manager voor de internationale handel. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

De student krijgt 100% mee wat wij als bedrijf en afdeling elke dag doen en hoe wij met onze (potentiële) klanten omgaan. Bij ons zijn stagiairs altijd een volwaardig lid van het team en dit verwachten wij ook van de stagiair richting ons.

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er ruimte voor de inbreng van een eigen stageopdracht/onderzoek. Ongetwijfeld dat je binnen onze werkzaamheden iets kuntvinden dat bij jouw wensen (en die van je opleiding) aansluit!

Gewenste profiel

Je bent een enthousiaste, leergierige hbo-student met affiniteit voor sales. Je kunt zelfstandig aan de slag en beschikt over een vlotte babbel. Bovendien laat je je niet snel uit het veld slaan en beschik je over een aardige dosis doorzettingsvermogen. Het spreken van de Engelse taal is op onze B2B afdeling een must. Je bent kritisch, vooruitstrevend en hebt een pro-actieve houding. Maar vooral heb je er ontzettend veel zin in om in het echte werkveld aan de slag te gaan.

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf krijg je een eigen werkplek in een gloednieuw en modern kantoor. We werken in een jong, gezellig en dynamisch team en houden van een lolletje op zijn tijd. Medewerkers van dit bedrijf zijn gedreven en gemotiveerd om het bedrijf naar een hoger plan te tillen. De werksfeer is prettig en open en de organisatiestructuur is zeer plat te noemen met korte interne lijnen.

Daarnaast bieden wij:

Interesse?

Ben jij de stagiair(e) sales die wij zoeken en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv en motivatie naar lieneke.jong@chromeburner.com. Voor meer informatie over de functie of voor vragen bel je met Lieneke Jong, HR, 0625523051.

Bedrijfspresentatie

Chromeburner

ChromeBurner is een internationaal e-commerce bedrijf dat zich richt op het verkopen van motorkleding, -bescherming, -accessoires en merchandise. Bij ChromeBurner is een uitstekende service, een goed en oprecht advies en veel plezier van groot belang. Daarnaast zijn wij buitengewoon trots op ons uitgekiend en eigentijdse assortiment. We staan 100% achter alle producten die we verkopen.

Inmiddels bestaat ChromeBurner al 10 jaar en timmeren we flink aan de weg. We zijn zeer ambitieus en hebben eigenlijk belachelijk hoge groeiambities. Om deze te realiseren zullen we samen de wereld van motorgear op zijn kop zetten.

De missie van ChromeBurner is om het kopen van motorkleding weer fun te maken, we willen onze klanten aangenaam verrassen en we doen er alles aan om ze met een glimlach de weg op te krijgen. Motorrijden: mooier kunnen we het niet maken, makkelijker wel.

Wij denken dat er veel meer te halen valt uit de wereld van motorgear en we vervullen daarom met plezier de rol van energieke kickstarter. Klanten en leveranciers, eigenlijk iedereen, proeven bij ons het enthousiasme dat past bij het motorrijden. We brengen leven in de brouwerij, ons motto sluit hier nauw op aan: “fun starts here”.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023