Nu solliciteren

Online Marketing stage | Stage vol plezier in Arnhem

Functie Marketing, Social Media en Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Arnhem, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wauw, moet je deze stageplek eens zien! De leukste reisorganisatie van Nederland is op zoek naar een marketing stagiaire. Ben jij dol op vakanties? En word je razend enthousiast van alles wat je kunt leren op het gebied van (online) marketing en social media? Dan ga je deze stage bij dit bedrijf gaaf vinden. Als je wilt mag je bovendien ook af en toe mee op reis.

Werkzaamheden

Dit bedrijf is een unieke reisorganisatie in Nederland. Ze organiseren namelijk groepsreizen en evenementen voor hoger opgeleide singles (hbo-wo). Hun klantbeoordelingen zijn uitmuntend. Vrijwel alle singles die mee gaan vinden het geweldig.

Veel singles kennen dit bedrijf echter nog niet. Tijdens deze stage ga jij hier verandering in brengen. Dankzij slimme (online) marketingactiviteiten en het helpen verspreiden van mooie content ga jij het leven van singles mooier maken. Hoe exact? Dat is aan jou samen met het marketingteam. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Tijdens deze stage krijg je veel vrijheid om volop creatief bezig te zijn met (online) marketing en communicatie. Je wordt goed begeleid en kunt veel leren. Deze ervaring staat straks als een succes op jouw CV.

Op kantoor bij dit bedrijf wordt veel gelachen en is geen gespreksonderwerp te gek. We werken hard, maar zijn ook goed in plezier maken. Maar los van deze leuke werksfeer krijg je ook nog:

VillaVibes

VillaVibes is de leukste reisorganisatie van Nederland. Wij organiseren groepsreizen en evenementen speciaal voor singles.

Elk jaar ervaren duizenden singles onze Vibes. Van gezellige weekendjes weg met allerlei leuke activiteiten - tot grote festivals. We organiseren het allemaal.

We werken met 15 collega's in een mooi kantoorpand tegen over Arnhem centraal Station. Kom jij ons team versterken?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023