Nu solliciteren

Uitdagende stage als Relatiemedewerker bij dit bedrijf in Sneek!

Functie Relatiemedewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Sneek, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 275
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf ben je geen stagiair, maar een volwaardig junior medewerker! Dat is even wennen in het begin, van de college banken naar kantoor, achter de telefoon en alle mails zorgvuldig beantwoorden maar je hebt wel direct ervaring met de realiteit voor de komende 45 jaar.

Jij bent samen met je nieuwe collega's op kantoor een direct aanspreek punt voor de klant. Daarnaast onderhoud je het contact met de verzekerings- en beleggingsmaatschappijen en overige betrokken partijen. Ook help je met het bijhouden van de (online) marketing van dit bedrijf, wat komt hier allemaal bij kijken? Het schrijven van creatieve content, het optimaliseren van onze website op het gebied van SEO en het plaatsen van leuke berichten op de verschillende social media. Hou je van het uitwerken van eigen ideeën? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Jij valt goed binnen een team en houdt echt van samenwerken! Het werk is breed en heel erg afwisselend. Je bepaald in grote mate wat je wanneer zelf doet.

Je krijgt een volwaardige binnendienstfunctie waarin contact met de klant centraal staat. De mate van pro activiteit bepaalt je werkzaamheden en bijbehorende verantwoordelijkheden. Deze stage biedt je een unieke kans om mee te werken in een groeiende onderneming binnen de financiële sector en bezig te zijn met innovatie. Bovenal hechten wij binnen dit bedrijf veel waarde aan plezier en gezelligheid op de werkvloer.

Stage bij Pensioen Vizier

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

PensioenVizier

Met veel enthousiasme zijn we iedere dag "in de weer" om PensioenVizier tot een succes te maken. We zijn jong en gedreven, we adviseren en communiceren pensioen aan directeuren (DGA), ondernemers en werknemers. Dit doen wij door middel van business tot business.

Wij bestaan inmiddels 19 jaar en werken dagelijks aan:
- hogere tevredenheid van relaties
- nog betere dienstverlening
- groei

Marketing en processen zijn belangrijke werkzaamheden.
Bekijk de eerdere ervaringen: https://www.pensioenvizier.nl/stagiaire-overzicht/

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023