Nu solliciteren

Afstudeerstage bij internationaal handelsbedrijf in Amsterdam!

Functie Sales/ commerciële afstudeer stagiair!
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Extra bonus naast vaste vergoeding
Stagevergoeding € 400 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

In onze ambitie om te groeien zijn wij altijd op zoek naar nieuw commercieel talent. Daarom bieden wij vierdejaars HBO studenten de mogelijkheid om bij ons hun afstudeerstage te voldoen. Bij succes is er de mogelijkheid om na afronding als starter op de arbeidsmarkt bij ons te komen werken als International Trader! Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze en ondernemende collega om ons winning team te versterken en om met ons mee te groeien!

\ Maak jij als stagiair HET verschil?

Ben jij een analytische en ambitieuze student met sterke sociale vaardigheden? Ben jij iemand die groot denkt, pro actief is en verder snel doorheeft hoe de wereld van traden in elkaar steekt? Ben je altijd al een echte handelaar geweest? Heb je naast je kennis en ervaring een sterk EQ? En ben je nauwkeurig en georganiseerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

In overleg bepalen we een onderzoek voor je afstudeerstage. Je krijgt hier alle tijd voor. Daarnaast ondersteun je het commerciële team en maak je kennis met het vak van International Trader. Succes creëer je met je aanwezigheid in de markt: je helpt bij het beheer van bestaande relaties en werft nieuwe. Je onderhandelt over prijzen en voorwaarden en je kent de ins en outs om de mooiste deals te maken. Je werkt met internationale klanten. Relatie is key. Kennis verkrijg je pas als je weet wat er daadwerkelijk speelt. Dit moet je ervaren. Jij bent helemaal in control en behoudt het overzicht, in welke drukke of complexe situatie dan ook. Je toont initiatief en bent resultaatgericht maar ook een echte teamspeler. Je kan goed omgaan met veel vrijheid, daar je alle ruimte krijgt om zelf de gaafste deals op te zetten. Je werkt samen met de backoffice voor de logistieke opvolging van jouw deals.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij groeien hard en wij bieden jou de mogelijkheid om met ons mee te groeien!

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een internationaal handelsbedrijf in bekende medische merkproducten en meer dan 24 jaar actief in de import en export. De organisatie bestaat uit twee BV’s: dit bedrijf en Westender Pharmaceuticals. Na een recente overname en wijziging van directie hebben wij een andere koers ingezet met sterke groeiplannen. Wij zijn gevestigd in een gloednieuw kantoor in Amsterdam en zijn actief in meer dan 30 landen. Door de jaren heen hebben we een sterke reputatie opgebouwd en langdurige relaties ontwikkeld met leveranciers, fabrikanten en klanten in een breed portfolio van merken van medische en farmaceutische producten. Bij ons werk je iedere dag in een internationale en dynamische handelsomgeving. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Service, snelheid en teamspirit zijn belangrijke sleutelwoorden. Discipline en een sterk EQ vormen bij ons de kroon op het team. Verder is er een goede en informele werksfeer.

Tot slot:

Kennis en ervaring op medisch gebied is niet nodig. De producten die wij internationaal verhandelen zijn wereldwijd bekende A-merkproducten; wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Wij zoeken een handelaar, geen medicus! Geen zorgen!

Solliciteren!

Maak jij het verschil?! Klaar om ons team te komen versterken?! Vertel ons meer over jezelf en stuur je CV en motivatie naar r.gansner@mercantum.nl.

Mercantum Medical Care B.V.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023