Nu solliciteren

leuke HBO stage Social Work op een prachtige monumentale boerderij en werken aan je persoonlijke ontwikkeling !

Functie (peer)coach, projectmedewerker en/of basisschoolcoach
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Diemen, Nederland
Uren per week 4 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking 180 euro per maand bij 32 uur per week.
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

…n veelzijdige en inspirerende HBO stage op sociaal, maatschappelijk, pedagogisch, onderwijskundig en organisatorisch/projectmatig vlak.

Werken aan een buurtproject met jongeren, lesgeven op basisscholen of een projectbegeleiden op een als VO school in Amsterdam Zuid Oost. Daarnaast werk je aan je persoonlijke ontwikkeling op onze prachtige boerderij de Zeehoeve, kun je buiten bezig te zijn in de moestuin en jongeren coachen bij hun ontwikkelproces en werkzaamheden. Ook is het mogelijk je eigen workshops te ontwikkelen en te geven als trainer.

SKJ registratie voor profiel jeugd.

Je maakt deel uit van een jongerenteam bij het opzetten en uitvoeren van een (zelf gekozen) buurtproject in Amsterdam, waar je samenwerkt met lokale organisaties en bewoners. en neem je deel aan en/of faciliteer je workshops Coaching Ourselves op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Op basisscholen ondersteun je bij het geven van thema lessen of sport en beweegactiviteiten en help je bij het voorbereiden en ontwikkelen hiervan.

Je maakt onderdeel uit van een klein team binnen een informele organisatie op een leuke locatie in Diemen/Amsterdam Oost.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

nieuwsgierig? Bel of mail ons voor meer informatie of kom een keer langs! We hebben elk jaar in juni en december/januari informatiebijeenkomsten.

Bedrijfspresentatie

Stichting Saga interproject

Stichting Saga Interproject is actief in het onderwijs en het sociaal domein. Wij ontwikkelen projecten (lokaal en internationaal) en bieden trainingen en trajecten aan, waarbij de nadruk ligt op bewustwording, talentontwikkeling, competentieversterking, verbinding tussen lichaam en geest en het versterken van je eigen kracht en vitaliteit.

Wij leiden onze eigen W&T coaches op voor het basisonderwijs in de didactiek van het Onderzoekend & Ontwerpend leren, organiseren sport en beweegactiviteiten voor basisschoolleerlingen. Ook doen we maatschappelijke projecten en geven workshops aan leerlingen op het VO en ondersteunen jongeren tussen 17 en 27 jaar in de Academy4lifeskills.

Onze missie is: ┬┤aandacht voor welbevinden, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van professionals en leerlingen als basis voor kwalitatief goed onderwijs en een leven lang leren┬┤

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023