Nu solliciteren

Ondernemende Business Development stagiair gezocht in Utrecht voor DR SMILE

Functie Business Development
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Bonus bespreekbaar
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

DR SMILE is een van de snelst groeiende startups op het gebied van digitale gezondheidszorg in Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in het cosmetisch rechtzetten van scheefstaande tanden met de innovatieve Clear Aligner-technologie en streven ernaar de eerste tandarts te zijn waar je van zult houden.\ \ Met geavanceerde 3D-printtechnologie, mogelijkheden voor telegeneeskunde en een netwerk van ambitieuze artsen creëren we nieuwe en moderne oplossingen voor kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde. Ons doel is om het eerste echte lifestyle merk in de dentale markt te worden. Onze doelen zijn hoog, we streven naar succes en het geluk van onze patiënten is onze dagelijkse motivatie.\ \ Wij bieden een vlakke hiërarchie, een dynamische omgeving, een steile leercurve en een geweldig team dat al op je wacht.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Jouw unieke kans om kennis te maken en te leren in een Internationale Scale-up die een pionier is binnen het herdefiniëren van de tandtechnische industrie.

DR SMILE benelux BV

DR SMILE is een van de snelst groeiende startups op het gebied van digitale gezondheidszorg in Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in het cosmetisch rechtzetten van scheefstaande tanden met de innovatieve Clear Aligner-technologie en streven ernaar de eerste tandarts te zijn waar je van zult houden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2023