Nu solliciteren

Branding, Marketing & Social Media Stage In de Clean Beauty Industry in Den Bosch!

Functie Branding, Marketing & Social Media Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie 's-Hertogenbosch, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 200
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij zin in een branding, marketing & social media stage bij Nourished? Ben jij een creatieveling die met beeld & tekst goed uit de voeten kan, iedere dag zin heeft om nieuwe verhaallijnen voor Nourished uit te zetten en heb je zin om mee te denken hoe we kunnen groeien op onze social media kanalen? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Je gaat toffe content in tekst & beeld maken die door duizenden mensen gezien wordt. Daarnaast mag je meedenken over & actief benaderen van leuke partners voor Nourished en helpen onze marketing strategie te verbeteren. Ow en vergeet onze fijne vrijdagmiddagborrels niet, deze hebben we te danken aan onze kantoorburen van Manify. Het is hard werken… maar ook leerzaam!

Wie zijn wij:

Nourished is een online platform voor alles mbt natuurlijke huidverzorging, cosmetica en lifestyle producten. Naast dat we een webshop zijn hebben we een grote online community op instagram (20.4+ K volgers en groeiend) en een journal & nieuwsbrief die naar meer dan 21.5K mensen verzonden wordt. Daarnaast schrijven wij als beauty & lifestyle experts voor andere online magazines & blogs.

Onze focus is de natuurlijke beauty industrie en met trots mogen we zeggen dat we één van de eerste Natural Beauty platformen in Nederland zijn. Ondertussen is onze markt uitgebreid naar Europa en opereren we in verschillende landen. Nourished Daily, is ons private label en hebben we gelanceerd in 2021, in de komende maanden lanceren we iedere maand een nieuw product. Nourished Daily’s missie is: For Every Body, Every Day. Daarnaast hebben we een product collaboration met Romy Boomsma voor Nourished waarmee wij een natuurlijke haarverzorgings collectie hebben geproduceerd.

Gewenste profiel

Ben jij een echte content koningin of koning, heb je affiniteit met copywriting, conceptontwikkeling, social media en beeld en heb je interesse in beauty, skincare en leefstijlgerelateerde onderwerpen? Wil jij verantwoordelijkheid, zelfstandig werken en creatief aan de slag gaan? Laat het ons weten & kom langs in ons kantoor in de binnenstad van Den Bosch.

Functie-eisen:

Wat bieden wij

Een fijn, karakteristiek kantoor om te werken, met inspirerende mensen & bedrijven. We werken in een co-working space met o.a. Manify, The Hike en The Forward Club. Een jong, energiek team, veel vrijheid in je functie en mogelijkheid om mee te groeien met een dynamisch bedrijf.

Je werkt mee aan de ontwikkeling van een nieuw beautymerk binnen Nourished. Jij kunt jezelf ontpoppen als creatief conceptontwikkelaar, trendwatcher, marketing specialist of content creator in woord en beeld. Wij staan open voor initiatieven en eigen projecten binnen de stage.

Neem een kijkje in de Clean & Green beauty industry, leer nieuwe merken kennen, test producten en denk mee over nieuwe, interessante producten. Ook ga je veel leren over het lichaam, je huid & huidproblemen. Voor ons is kennis belangrijk, de founders van Nourished hebben allebei een medische achtergrond en we vinden het belangrijk dat we onze trouwe lezers goed kunnen informeren.

Bedrijfspresentatie

Nourished Nederland

Nourished is een online platform voor alles mbt natuurlijke huidverzorging, cosmetica en lifestyle producten. Naast dat we een webshop zijn hebben we een grote online community op instagram (20.2+ K volgers en groeiend) en een journal & nieuwsbrief die naar meer dan 21.5K mensen verzonden wordt. Daarnaast schrijven wij als beauty & lifestyle experts voor andere online magazines & blogs.

Onze focus is de natuurlijke beauty industrie en met trots mogen we zeggen dat we één van de eerste Natural Beauty platformen in Nederland zijn. Ondertussen is onze markt uitgebreid naar Europa en opereren we in verschillende landen. Nourished Daily, is ons private label en hebben we gelanceerd in 2021, in de komende maanden lanceren we iedere maand een nieuw product. Daarnaast hebben we een product collaboration met Romy Boomsma waarmee wij een natuurlijke haar collectie hebben geproduceerd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023