Nu solliciteren

Leuke uitdagende Finance stage bij … | Meewerkstage

Functie Stagiair(e) Finance
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Panningen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stage lopen bij een grote E-commerce speler in de Benelux, heb jij affiniteit met sport en zoek je een leuke en uitdagende stage in Finance? Grijp dan nu je kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die onze financiële afdeling - en administratie naar een hoger niveau kan tillen.

Werkzaamheden


Recentelijk hebben wij onze (financiële) administratie verhuist naar Exact Online. Kom je bij ons stagelopen? Dan heb jij de unieke kans om mee te werken aan de inrichting van onze financiële administratie en systemen!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wie zijn je nieuwe collega’s?

Als stagiair(e) op de financiële afdeling maak je onderdeel uit van de spil van onze mooie organisatie. De financiële afdeling wordt momenteel door twee personen bezet, die jou alles kan leren over dit bedrijf en de interne boekhouding. Daarnaast houd je nauw contact met alle andere afdelingen omtrent betalingen, bestellingen en het optimaliseren van processen. Ons team kan worden omschreven als ambitieus, behulpzaam en altijd in voor een goede grap.

Ben je enthousiast geworden over de stageplaats of wil je graag meer weten? Stuur dan je (unieke) motivatie en CV naar Jeroen Verhaegh jeroen.verhaegh@betersport.nl. Hopelijk zien we je dan snel bij ons op kantoor!

Wij zijn erkend stagebedrijf. Elk half jaar verwelkomen wij weer (minimaal) twee studenten van Fontys of HAN. Meer dan 90% van onze HBO-stagiairs heeft de stageperiode bij Betersport afgesloten met een voldoende.

Betersport BV

Betersport is al meer dan 10 jaar dé specialist in fitness apparaten voor thuis. Het diverse assortiment bestaat uit vele cardio apparaten als loopbanden, crosstrainers en spinngfietsen maar ook uit crossfit en krachtsport materiaal.
Het Betersport team bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers, die iedere dag met een lach naar kantoor komen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023