Nu solliciteren

Stagiair Online marketing gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stagiair Online marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie wij zijn

…, …, en …; bij DGN werken we hard om het maken van belangrijke keuzes in je leven transparanter, eerlijker en makkelijker te maken. En dat doen we met passie! Bij deze scale-up vind je enthousiaste mensen, verantwoordelijkheid, gezelligheid én mogelijkheden om door te groeien.

Bij ons hoef je geen koffie te halen voor de baas. Wel kunnen wij jou leren -in onze eigen koffiesalon met Amsterdams tintje- om een heerlijke cappuccino voor jezelf te zetten, die je vervolgens met je team opdrinkt.

Samen met jou stellen we een individueel leerplan op, waarmee jij het maximale uit je stage kunt halen. Ook als daar een externe cursus voor nodig is. En als jij het beste van jezelf laat zien, dan kunnen we je zomaar vragen om (parttime) bij ons te komen werken! Meerdere collega’s van DGN zijn begonnen als stagiair. Bij ons kan het écht.

Wie jij bent

Jij doet een hbo of wo studie in de richting Media & Communicatie, Commerciële Economie, Creative Business, of iets soortgelijks. Een analytische mindset en basisvaardigheden in Photoshop zijn vereisten. Je bent iemand die hard werkt, goed kan plannen en oog voor detail heeft. Jouw werk kan tenslotte door tienduizenden mensen gezien worden!

In overleg bepalen we wat jij bij ons komt doen, maar enkele voorbeelden zijn:

Wat wij je nog meer bieden

Interesse?

Stuur dan je cv en een korte motivatie naar \<…>. Geef in ieder geval aan wanneer, hoeveel uur per week en hoe lang je stage wilt lopen. Zijn er bepaalde werkzaamheden waar je graag op wilt focussen, of heb je een specifiek (afstudeer)project in gedachten? Deel dat dan vooral ook met ons!

DGN Publishers

Zorgkiezer.nl, Hypotheek24.nl, en DeGoedkoopsteNotaris.nl; bij DGN werken zo'n 40 professionals elke dag hard om belangrijke financiële keuzes in je leven transparanter, eerlijker en makkelijker te maken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023