UX en/of Visual Design stage - Hartje Amsterdam - DGN groep

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    € 450 per maand
Taakomschrijving

Wie wij zijn

…, …, en …; bij DGN werken om het maken van de belangrijke keuzes in het leven transparanter, eerlijker en makkelijker te maken. Jaarlijks helpen wij meer dan 3 miljoen Nederlanders. En dat doen we met passie! Bij ons scale-up (+/- 30 man) in een prachtig monumentaal pand in het hart van Amsterdam, vind je enthousiaste mensen, verantwoordelijkheid, gezelligheid én mogelijkheden om na je stage door te groeien. Bij ons hoef je geen koffie te halen voor de baas. Wel kunnen wij jou leren -in onze eigen koffiesalon met Amsterdams tintje- om een heerlijke cappuccino voor jezelf te zetten, die je vervolgens met je team opdrinkt.

Klinkt goed! Wat ga ik doen?

Zoals je ziet hebben onze sites veel ruimte voor verbetering. Jij kan daarom echt bijdragen aan ons succes!

Je gaat aan de slag als Visual óf UX stagiair(e) om onze marketingafdeling te versterken. Bij ons krijg je de kans om ervaring op te doen met het ontwerpen en optimaliseren van websites die dagelijks door duizenden gebruikers worden bezocht. Op dit moment werken wij aan de ontwikkeling van drie nieuwe producten én het verbeteren van onze huidige websites, waar jij aan mee kan werken. Je werkt samen met het design team aan het verbeteren van onze producten en de uitwerking hiervan in een visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp. Je krijgt veel ruimte om pro-actief voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. 

Samen met jou kijken we welk onderdeel het beste bij jouw past en stellen we een individueel leerplan op, waarmee jij het maximale uit je stage kunt halen. En als jij het beste van jezelf laat zien, dan kunnen we je zomaar vragen om (parttime) bij ons te komen werken! Meerdere collega’s van DGN zijn begonnen als stagiair. Bij ons kan het écht.

Wie jij bent

Jij doet een (CMD) hbo of wo studie, hebt een creatieve of analytische mindset en wil tijdens je stage ook echt wat leren/ verantwoordelijkheid wil krijgen over één of meerdere deelgebieden van UX en/of Visual design . Je bent iemand die leuk vindt om te leren, nieuwe dingen te proberen en verantwoordelijkheid durft te nemen. 

In overleg bepalen we wat jij bij ons komt doen, maar enkele voorbeelden zijn:

  • User research / marktonderzoek voor een van onze nieuwe producten;
  • Opzetten en uitwerken van (nieuwe) design projecten;
  • Opzetten van user tests;
  • Content creatie voor e-mails en sociale media;
  • Strategisch meedenken over onze verschillende merken en dit tot uitvoer brengen;

Wat wij je nog meer bieden

  • Een prachtige werkplek in hartje Amsterdam, met uitzicht op de grachten;
  • Iets meer dan dertig -bijna altijd- vrolijke collega’s;
  • Elke dag een verzorgde lunch en op vrijdag een borrel (bij mooi weer in onze binnentuin mét BBQ);
  • Hybride werkomgeving (dinsdag en donderdag zijn thuiswerkdagen);
  • Passende stagevergoeding;

Interesse?

Stuur dan je cv en een korte motivatie naar \<…>. Geef in ieder geval aan wanneer, hoeveel uur per week en hoe lang je stage wilt lopen. Zijn er bepaalde werkzaamheden waar je graag op wilt focussen, of heb je een specifiek (afstudeer)project in gedachten? Deel dat dan vooral ook met ons!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

DGN Publishers

DGN Publishers

Zorgkiezer.nl, Hypotheek24.nl, en DeGoedkoopsteNotaris.nl; bij DGN werken zo'n 40 professionals elke dag hard om belangrijke financiële keuzes in je leven transparanter, eerlijker en makkelijker te maken.