Nu solliciteren

Marketing stage bij dit bedrijf (Het hele jaar door)

Functie Marketeer/Webdesign/ Content/Copywriter/ Email Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking In overleg
Stagevergoeding € 250 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf zoekt een stagiaire die ervaring heeft en/of ervaring wil opdoen binnen de marketingwereld.

Heb je een passie voor online marketing en wil jij een kick start voor je marketing carrière bij één van de snelst groeiende e-commerce agencies? Dan ben je bij het juiste adres!

We zijn een creatief online marketing bureau die de volledige online marketing verzorgt voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Facebook Ads, Google Ads, Display Ads, Pinterest Ads en video marketing. Ons doel is om de online wereld te veroveren en uitgroeien tot een internationaal advertentiebureau.

Werkzaamheden

We hebben stage functies beschikbaar in een (of meerdere) van onze afdelingen;

Als marketing stagiaire bij Advertising leer je het inplannen, managen en aansturen van online campagnes voor nieuwe en bestaande klanten. Denk hier vooral aan op Facebook, Google, Pinterest, Display en nog veel meer kanalen. Je leert hoe je een zo hoog mogelijk ROI (return on investment) van klanten kan behalen en hoe je voor de klanten de maximale return haalt. \ \ Als marketing stagiaire bij Content/design zal je samen werken met influencers & creators en zal je foto's en video's leren editen die massaal worden ingezet op social kanalen zoals Facebook, Instagram, TikTok & Snapchat. Miljoenen mensen die jouw creatie kunnen gaan zien, hoe tof is dat?\ \ Als marketing stagiaire bij webdesign, werk je aan websites van top merken. Of dit conversie optimalisatie, webdesign of webdevelopment is, jij werkt aan het visitekaartje van prominenten merken.

Als marketing stagiaire bij Email & SMS marketing, stuur je mails en SMS naar tien tot honderdduizenden mensen met maar één doel voor ogen; conversie!

We bieden hiernaast ook stage functies in Sales, Administratie en Finance. Vraag naar alle mogelijkheden!

Je krijgt in jouw stageplek veel vrijheid. Wij hebben veel ervaring in marketing dus je kunt ook van ons een hoop leren. Wij doen er samen met jou alles aan om ons bedrijf een stap verder te helpen. Het team is zelf ook WO/HBO afgestudeerd, en wij kunnen je goed ondersteunen met je opleiding/ scriptie.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij onze volgende Youngster?

Graag nodigen we je dan uit ons je CV en een korte pakkende motivatie te sturen naar info@youngmetrics.com of via Stageplaza. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 020 299 1858.

Young Metrics

Enorme passie voor online marketing? Kom The Young Team versterken! We hebben een team met absolute talenten binnen marketing, webdesign, copywriting en email marketing.

Young Metrics is de afgelopen 2 jaar snel gegroeid en we zijn op zoek naar de volgende Youngster die klaar is om hun carrière vooruit te helpen.

Durf jij de uitdaging aan?

https://www.youngmetrics.com/overons/

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023