Nu solliciteren

Stage Fieldmarketing in Tilburg bij dit bedrijf! …stagevergoeding)

Functie Stage Fieldmarketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Kaatsheuvel, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf

Wij zijn dit bedrijf, de ideale plek voor flexibel werken. Wij zijn een (uitzend)bureau en vooral actief in de Fieldmarketing (promotiebranche). Samen met onze opdrachtgevers werken wij voor de leukste bedrijven en hele gave merken. Iedere week voeren wij gave promotie activiteiten door heel Nederland uit. De werkzaamheden zijn erg variërend en uitdagend. Samen met onze medewerkers werken we hard, maar maken we ook ontzettend veel plezier!

Wat doen we?

Voor verschillende klanten in de Fieldmarketing zijn we actief voor op het gebied van Merchandising, Promotie en Sales. Voor ieder wat wils. Op kantoor leiden we alles in goede banen zodat elke werknemer een onbezorgde werkdag heeft bij dit bedrijf! We zorgen er uiteraard voor dat we onze projecten tip top in orde uitvoeren, dat gaan niet vanzelf. Contact met de medewerkers is voor ons het allerbelangrijkst. Is contact met mensen voor jou belangrijk? Dan heb je mogelijk de juiste stageplek gevonden!

Bouwen aan een nieuw team

We bouwen aan een nieuw vast team van promoters en merchandisers waarbij sommigen op vaste dagen zullen werken en een ander weer op flexibele basis. Wij zoeken een stagiaire die het gaaf vindt om mee te bouwen aan deze nieuwe poule van medewerkers en dit project tot een succes wilt maken!

Jouw rol daarin

Je gaat dus voornamelijk de afdeling planning ondersteunen. Denk aan het instrueren en briefen van nieuwe mensen, het inplannen van deze mensen en helpen op locatie. Alles om ervoor te zorgen dat de opdrachten zo goed mogelijk worden uitgevoerd, onze klant blij is en onze medewerkers de baan tof vinden, goed kunnen uitvoeren en op tijd hun welverdiende centen te krijgen. Eerdere stagiairs vonden de stage bij dit bedrijf enorm leerzaam en leuk, join the club!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wij zoeken stagiairs die zich kwalificeren als:

Wat bieden wij

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan en echt mee te bouwen aan het bedrijf? Heb jij meteen al gave creatieve ideeën hierbij en wil je deze in de praktijk brengen. Grijp dat nu je kans en reageer!

Work and Joy B.V.

Wij zijn Work and Joy.

De ideale plek voor een flexibele bijbaan. Een bijbaan waar jij als werknemer gezien wordt, gewaardeerd wordt en waar je echt kunt bijdragen aan de groei van het bedrijf.
Onze visie is dan ook duidelijk: Samen met onze collega’s (Njoyers), die door heel Nederland gave, promotionele klussen uitvoeren, gaan we hard werken, maar net zo hard plezier maken!

Vrijwel al onze opdrachten spelen zich af in het retail landschap.
Onze collega's bepalen, wanneer, waar en hoe vaak ze voor ons werken!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023