Nu solliciteren

Een uitdagende stage in het bruisende Amsterdam! - marketing/advertising

Functie Digital marketing/advertising
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Onze stagevergoeding is marktconform.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

###Stagiair digital marketing/advertising###

Stage lopen bij dit bedrijf in de richting advertising betekent zeker geen koffie halen en kopietjes maken. Nee, als digital marketing stagiair draai je op volle toeren mee en help je vanaf dag 1 met het live zetten van campagnes! Daarnaast denk je mee over het verbeteren van de campagneresultaten: je adviseert copywriters en designers bijvoorbeeld welke content werkt. Waarschijnlijk heb je tijdens je hbo-opleiding in de richting Commerciële Economie, Communicatie of vergelijkbaar al veel ideeën opgedaan. Nu heb je de kans om al deze skills in de praktijk te brengen als Stagiair Advertising. Samen met ons alle platformen eens lekker op hun kop zetten?

###Wat breng jij mee als digital marketing/advertising stagiaire bij dit bedrijf?###

###Wat krijg je van ons?###

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Stuur gerust een berichtje om de mogelijkheden te bespreken en check onze socials als TikTok, Instagram en Facebook. Wie weet tot snel!

Pro Contact B.V.

Pro Contact is opgericht in 2012 en sindsdien uitgegroeid tot full service B2B campagnebureau. Voor onze klanten ontwikkelen wij branding- en conversiegerichte content die prikkelt. Die content wordt via alle mogelijke kanalen naar de doelgroep gebracht en samen met onze telemarketing afdeling dragen we zorg voor het eindresultaat: succesvolle trajecten voor onze klanten. We werken hard, maar tussen het werk door vinden we rust in onze eigen gym, achter de Nintendo of bij de pooltafel. Lunchen doen we lekker samen. De werksfeer is informeel en professioneel.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023