Nu solliciteren

Gezocht: Meeloopstagiaire Content Marketing Eatertainment

Functie Meeloopstagiaire Content Marketing Eatertainment
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Breda, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een expert op het gebied van social media en word je enthousiast van alle trends rondom food? Ben je op zoek naar een stage waarbij je deze skills in de praktijk kunt brengen? Dat treft! Wij zoeken namelijk een meeloopstagiair(e) voor Eatertainment; hét platform voor kookdemo’s, proeverijen, recepten en workshops met de tofste merken! Onder begeleiding draag jij actief bij aan het beheer van Eatertainment.

Werkzaamheden

Je zal veelal operationeel bezig zijn en helpen met het schrijven van copy, plaatsen van recepten op de website, maar bijvoorbeeld ook het aantal volgers uitbouwen van online kanalen als Instagram. Daarnaast help je mogelijk met het opzetten en uitbouwen van nieuwe social media kanalen. Jij bent degene die op de hoogte is van de laatste food en social trends en je houdt mede overzicht over de Eatertainment agenda. Daarnaast denk je mee in de social media marketing strategie van het online Eatertainment platform.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wie wij zijn: Eatertainment is een initiatief van Young Perfect. Wat, waar en hoe we boodschappen doen verandert: we zijn altijd online, onderweg, laten bezorgen of eten buiten de deur. We willen gepersonaliseerde oplossingen. Sneller, flexibeler en passend bij onze behoefte! Eatertainment is een nieuw platform dat inspeelt op deze ontwikkelingen en jou centraal stelt. Onze missie is om van boodschappen doen entertainment te maken. We combineren hierbij online inspiratie met lokale winkelbeleving. Zo organiseren we onder andere workshops en proeverijen in jouw favoriete winkels. Via Eatertainment vind je lekkere maaltijdoplossingen om zelf thuis te maken, leuke acties, kookdemo’s bij jou in de buurt en meer.

Ben jij degene waar wij naar op zoek zijn? Stuur je motivatie en cv dan zo snel mogelijk naar ons door via werving@youngperfect.nl. Meer weten? Neem dan contact op met Maaike via +31 (0)76 520 29 33.

Bedrijfspresentatie

Young Perfect BV

Young Perfect is al 25 jaar hét instore activatiebureau voor A-merken binnen de retail. Ons doel? Beleving brengen in de supermarkt. Samen met onze klanten bedenken, ontwikkelen en voeren we bijzondere merkactivaties uit. Shoppers verrassen en de zintuigen prikkelen, is het doel. Een hogere omzet een logisch gevolg.

Young Perfect heeft 45 medewerkers in Breda, ruim 600 merkambassadeurs in het land en een internationale klantenkring met de mooiste A-merken en retailers. Zo werken we onder andere voor Albert Heijn, Hoogvliet, Plus Supermarkten, FrieslandCampina, Unilever, HAK en DeOleo.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023